A Microsoft is kitiltja a kriptós hirdetéseket

spot_img

Bill Gates nyilatkozatait hallva nem meglepő módon a Microsoft is cselekvésre szánja el magát. Első lépésük a FUD terjesztése volt, ezt Bill Gates kiválóan végzi is mind a mai napig. Második lépésként most a Bing-ről is kitiltanak minden kriptovalutákkal kapcsolatos hirdetést. Nem csupán az ICO-kat, hanem mindent.

Bill Gates megint lesajnálta a Bitcoint

Első hallásra talán csak legyintenétek, de ne tegyétek. Európában ugyan nem igazán elterjedt, de az Egyesült Államokban sokan használnak Bing-et. Talán ez volt az utolsó olyan szélsekörű platform, ahol még képesek voltak megszólítani az embereket a kriptós startup-ok.

Forrás: www.comscore.com

Egyes szakértők szerint az aktuális dip-et is ez okozhatja. Nem csupán a Bing, de a rádöbbenés arra, hogy el vagyunk szakítva a külvilágtól jelenleg. Jól láthatóan az Ancien Régime most az elszigetelést, az elhallgattatást választja hosszútávú stratégiaként, de aggodalomra nincs okunk. Az idő nekünk dolgozik.

Akik követik híreinket, tudhatják, hogy 2018 első negyedévében – egyes források szerint egyenesen az FBI pressziójának engedve – a Facebook és a Google kitiltott minden kriptovalutákkal összeköthető hirdetést, függetlenül attól, hogy az legális-e vagy sem.

A Google is betiltotta a kripto-hirdetéseket

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img