Vechain meetup összefoglaló

spot_img

Nemrég ért véget a Vechain New York-i találkozója, melyet egy jelenlévő a Telegrammon keresztül is közvetített a közösség tagjainak. A meetup során több, eddig nyilvánosságra nem hozott információ is elhangzott:

    • A mainnet indulásával 1:100 arányban felaprózzák a Ven – VechainThor tokeneket.
  • A lépés meghozatalának szükségességét a NEO/GAS példáján keresztül mutatták be. A NEO ökoszisztéma tervezésekor nem számoltak a tokenek árának ilyen mértékű emlekedésével és ezért egy komplex okos szerződés végrehajtásához jelenleg 11 000 dollár értékű GAS vásárlására is szükség lehet, ami természetesen rendkívül drága és ezért nem is használja senki sem. A Vechain a nagyvállalatok igényeit szem előtt tartva szeretné elérni, hogy egy tokent minél olcsóbban tudjanak biztosítani ügyfeleik részére, ezzel elősegítve a rendszer költséghatékonyságát.

    A fentiekhez talán még annyit tennék hozzá, hogy az olcsó, mindössze néhány centbe kerülő kriptopénzek iránt hatalmas a kereslet (pl.: Tron, Verge, Ripple) és ha a jelenleg 4 dollárba kerülő Vechain-t 4 cent/token áron lehetne megvásárolni, az véleményem szerint nagyon sok olyan “hétköznapi” befektető figyelmét is felkeltené, akik jelenleg még nem is tudnak a Vechain létezéséről. A hagyományos tőzsdéken is létezik egy eljárás, melyet Stock Split-nek neveznek. Ennek célja, hogy kordában tartsák a részvények árfolyamát és vonzóvá tegyék azokat a kisbefektetők számára. A Microsoft például már 11 alkalommal hajotta végre ezt a folyamatot.

    • Most kötöttek parnerségi megállapodást Kína egyik legnagyobb (TOP 3) biztosító társaságával. További információk hamarosan.
    • Már 250 vállalattal van megállapodásuk.
    • Két további amerikai egyetemmel fognak kutatási együttműködést folytatni. (Jelenlegi partnereik: Michigan Állami Egyetem, Oxford)
    • Megerősítették, hogy a két ismert milliárdos befektetőnek, Jim Breyernek és Tim Drapernek is részesedése van a cégben.
    • 12-15 olyan ICO van, ami már lényegében csak a platform indulására vár.

    Tegnap egyébként egy másik fontos Vechain bejelentésről is beszámoltunk:

    Jelentős partnerkapcsolatok bejelentésével zárult a Consensus 2018

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img