Kriptopénzek: Ingatlan adás-vételhez szinte tökéletesek

spot_img

Mondja Barbara Corcoran, az amerikai ABC televíziócsatorna Shark Tank című vállalkozói valóságshowjának egyik befektetője.

Az idén tizedik évadját kezdő műsorban vállalkozók készülnek fel ötleteikből, projektjeikből és adják azokat elő a műsor színpadán. Az öt zsűriző befektető megpróbálja szétszedni a versenyzők koncepcióját, elbizonytalanítani őket és rámutatni a gyenge pontokra. A legsikeresebb vállalkozók jutalma befektetés lehet, abban az esetben, ha a műsor Cápái közül legalább egyvalaki lát bennük akkora potenciált, hogy a saját pénzével szálljon be.

0523 its free real estate Barbara Corcoran
Barbara Corcoran

Na ebben a műsorban játszik jó zsaru befektetőt az ingatlanbiszniszben meggazdagodott Barbara Corcoran, aki szerint a kriptopénzek a közel tökéletes tranzakciós eszközök, ha ingatlan adás-vételről van szó. A Time-nak adott interjújában kifejti, hogy csak józan ész kell ahhoz, hogy lássuk a harmadik fél kizárásának jelentőségét egy-egy vásárlásból. Szerinte tíz éven belül a kriptopénzek felőrlik a bankok létjogosultságát, ha azoknak nem sikerül gyökeresen megújulniuk. A közvetlen fizetés szerinte gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb, mint a jelenlegi rendszerben, fő problémának a biztosítás hiányát látja, amit meg kell oldalni ahhoz, hogy széles körben eltejedhessen a kriptós ingatlan adás-vétel.

A hölgynek lehet is érzéke a bizniszhez: saját New York-i ingatlanos cégét 66 millió dollárért adta el 2001-ben. Érdekes látni, hogy habár 69 (!) éves, ennyire más véleményen van, mint más, amerikai nagybefektetők.

Warren Buffett megint megmondta

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img