Kriptopénzek: Ingatlan adás-vételhez szinte tökéletesek

Megosztom

Mondja Barbara Corcoran, az amerikai ABC televíziócsatorna Shark Tank című vállalkozói valóságshowjának egyik befektetője.

Az idén tizedik évadját kezdő műsorban vállalkozók készülnek fel ötleteikből, projektjeikből és adják azokat elő a műsor színpadán. Az öt zsűriző befektető megpróbálja szétszedni a versenyzők koncepcióját, elbizonytalanítani őket és rámutatni a gyenge pontokra. A legsikeresebb vállalkozók jutalma befektetés lehet, abban az esetben, ha a műsor Cápái közül legalább egyvalaki lát bennük akkora potenciált, hogy a saját pénzével szálljon be.

0523 its free real estate Barbara Corcoran
Barbara Corcoran

Na ebben a műsorban játszik jó zsaru befektetőt az ingatlanbiszniszben meggazdagodott Barbara Corcoran, aki szerint a kriptopénzek a közel tökéletes tranzakciós eszközök, ha ingatlan adás-vételről van szó. A Time-nak adott interjújában kifejti, hogy csak józan ész kell ahhoz, hogy lássuk a harmadik fél kizárásának jelentőségét egy-egy vásárlásból. Szerinte tíz éven belül a kriptopénzek felőrlik a bankok létjogosultságát, ha azoknak nem sikerül gyökeresen megújulniuk. A közvetlen fizetés szerinte gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb, mint a jelenlegi rendszerben, fő problémának a biztosítás hiányát látja, amit meg kell oldalni ahhoz, hogy széles körben eltejedhessen a kriptós ingatlan adás-vétel.

A hölgynek lehet is érzéke a bizniszhez: saját New York-i ingatlanos cégét 66 millió dollárért adta el 2001-ben. Érdekes látni, hogy habár 69 (!) éves, ennyire más véleményen van, mint más, amerikai nagybefektetők.

Warren Buffett megint megmondta

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel