Kriptosuli: mondd el a véleményed!

Megosztom

Néhány hétel ezelőtt indítottuk a Kriptosulit, és hatalmas volt az érdeklődés. Nagyobb, mint amire eredetileg számítottunk 🙂 Megrohamoztátok az oldalt.

Becsengettek, elindult a KriptoSuli!

Több százan iratkoztatok fel, és regisztráltatok. Mégis, azóta még nem láttunk titeket megnyilvánulni itt. Elsősorban hozzátok, az új olvasóinkhoz szólunk most: Meséljetek, hogyan sikerült szerintetek a Kriptosuli? Tényleg érthető egy teljesen kezdőnek is? Tényleg átfogó és átlátható?

Mi több hónapon át dolgoztunk vele, hogy a mi szemünk számára kiváló tananyagnak tűnjön. Az egyes leckéket újra- és újraírtuk, hogy még érthetőbb legyen, vagy hogy a különböző szerzők stílusát összébb csiszoljuk például.

De mi nem láthatjuk olyan szemmel, mint ti, akik közül sokan biztosan tényleg éppen most ismerkednek a kriptopénzekkel, a kriptotőzsdékkel, vagy a bányászattal. Éppen ezért szükségünk van a visszajelzéseitekre, kérjük, osszátok meg velünk mind a negatív, mind a pozitív tapasztalataitokat!

Továbbá az újságról mi az összképetek? A suli mellett elkezdtétek követni a híreinket is? Használjátok-e a chart-jainkat, tájékoztatóinkat?

Meg persze nem utolsó sorban, a kommentrendszer átlátható? Könnyen használható a fórum? Erre a kérdésre a kommentek száma fog választ adni nekünk 😀

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel