Leáraztuk karácsonyra a KriptoSulit

spot_img

Közeleg a bikapiac, vértezd fel magad tudással! Február elsejétől vásárolható meg az új, frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyv egyetlen csomagban, amit most karácsony alkalmából leáraztunk Nektek.

A KriptoSuli kiadvány a Kripto Akadémia íróinak, kereskedőinek és szakértőinek együttes tudásából áll össze. Az volt a célunk, hogy azoknak nyújtsunk egy olyan megbízható és hiteles tudásforrást, akiket most kezdett el érdekelni a kriptopénzek világa. 

A KriptoSuli azoknak szól, akiket érdekel a Bitcoin és a kriptopénz piac, de még nem ásták bele magukat mélyen a témába. Olyan tudásanyagot gyűjt egybe, amire a kezdő befektető egész befektetési pályája során számíthat.

Mit tud a KriptoSuli:

  • Hogy átlásd a piacot, megtanulod vele a Bitcoin, a blokklánc technológia és a bányászat elméleti hátterét, alapjait.
  • Megtanít vásárolni és eladni bitcoint és más kriptopénzeket.
  • Megtanít hogyan kell küldeni és fogadni bitcoint és kriptopénzeket.
  • Végigvezet az első Bitcoin vásárlásodon.
  • Segít biztonságban eltárolni a kriptopénzeidet.
  • Megismerteti Veled az aranyszabályokat az átverések elkerüléséhez.
  • Bevezet a befektetési portfóliókba és segít elkerülni a kezdő befektetők legnagyobb hibáit.
  • Érteni fogod vele a grafikonokat.
  • Bevezet a kereskedés, a DeFi és Web3.0 világába.

A KriptoSulival többé nem vernek át! Megtanít arra, hogyan kerüld el a csalásokat a kriptopiacon. A legtöbb kezdő több százezer forintot bukik, amíg megismeri a kriptopénzek univerzumát. A KriptoSulival elkerülheted a kezdő befektetői hibákat.

Ajándékozz karácsonyra KriptoSulit kriptos családtagodnak, barátodnak, ami garantáltan egy napra kész ajándék lesz. Hangoskönyv és e-könyv együtt, 50 euró helyett 39 euróért.

Mit kapsz pontosan? Az e-könyvet PDF és EPUB formátumban, hogy laptopon, mobilon és könyvolvasón keresztül is élvezhesd. A hangoskönyvet Endrédy Gábor felolvasásával MP3, M4A és M4B formátumban is elküldjük. A könyv és hangoskönyv a fizetés után azonnal letölthető lesz, de emailben is meg fogod kapni a linkeket, hogy mindig hozzáférhess a fájlokhoz.

Ne várj sokáig, az akció 2023. december 23 nap végéig él! Megvásárolom a KriptoSuilit.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img