Legyél Te is Kriptofej!

spot_img

Nemcsak a kereskedői csapatunk és VIP részlegünk újul meg, a YouTube csatornánk is. Ahogyan azt tapasztaltátok, már egy ideje megváltozott, kicsivel kevesebb, de annál sokszínűbb tartalommal jelentkezünk hétről hétre videós csatornánkon. 

Györfi András jóvoltából ismeretterjesztő és edukatív jellegű videók kerülnek ki az éterbe, Balage, pedig időnként az aktuális piaci helyzetről ad összefoglaló tájékoztatást rövid elemzésekkel. Viszonylag új rovatunk az Airdrop kalauz, amiben azok a projektek kerülnek elemzésre, amelyek potenciálisan airdroppal szolgálhatnak a jövőben.

Örömmel jelentjük be, hogy elindult a YouTube csatorna tagságunk is, ahol most már támogatni tudtok minket, a Kripto Akadémiát. Előfizetőként “hűségjelvényekkel” jutalmazunk, amelyek a neved mellett fognak szerepelni a megjegyzésekben és az élő csevegésben, csatorna tagként, pedig idő előtt hozzáférhetsz az újabb Kripto Akadémia videókhoz.

Válj Kriptofej és Kriptofej ELITE taggá, részletekért kattints ide!

Hogy ne maradjatok nyeremény nélkül, a Kripto Akadémia YouTube csatorna tagok között havonta kisorsolunk 1 db discord VIP előfizetési tagságot és egy KriptoSulit hangoskönyv és e-könyv formájában.  

Csatlakozz a Discord szerverünk VIP részéhez, figyeld, elemezd és profitálj a piacból Velünk együtt. Nem problémázunk, ha nem jön be. Akkor is érdemes kipróbálni a Kereskedési Tippeket, ha nem vagy biztos a dolgodban. Ha 10 napon belül jelzed nekünk, hogy mégsem jött be a szolgáltatás, kérdés nélkül visszafizetjük az előfizetési díjadat. Készüljünk együtt a bikapiacra!

Kriptofej akarok lenni!

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Újabb taggal bővült a Kripto Akadémia kereskedői csapata

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img