Újabb taggal bővült a Kripto Akadémia kereskedői csapata

spot_img

Április elején tért vissza a Kripto Akadémia Discord szerverére b (balage3770) régi-új kereskedőnk. Aki esetleg nem ismerné, évekkel ezelőtt ő volt a Kripto Akadémia első számú kereskedője. 2019-ben Balage vezetésével indult a Kripto Akadémia Discord szerverének kereskedéssel foglalkozó része és videós elemzéseket is gyártott YouTube csatornánkra, majd 2021 tavaszán visszavonult.

Keny távozása után b vette át a teljesen átalakuló félben lévő kereskedői csapatot és a VIP részleget. Elmondása alapján ő fog felelni Értetek, de leginkább a jó kereskedési eredményekért, az aktivitásért és a minőségi tartalomért (pl.: airdrop szoba, YouTube elemzős videók). 

Év végéig azon fogunk dolgozni, hogy trader csapatunkat bővítsük, ami alatt több időt szánunk az edukativ tartalmak gyártására, illetve a kereskedési szignálokra. Örömmel jelentjük be, hogy b mellett már hivatalosan is profitálhatnak VIP tagjaink legújabb kereskedőnk Big Legs szignáljaiból. 

Big Legs szintén áprilisban csatlakozott hozzánk, több mint 3 éve tradel rendszeresen, 9 hónapja, pedig full time trader. Ha nem találkoztál még vele, gyere és csatlakozz VIP szolgáltatásunkhoz és olvasd el bemutatkozását és kereskedési stratégiáját.

Hogy mennyire megy Big Legs-nek a kereskedés? Csak az októberi hónapban eddig 18,7 R-el gyarapította tőkéjét. Ha csak egy kicsit is érdekel a kereskedés, de nem tudod merre indulj el, Big Legs és b is a segítségedre lesz. Addig, amíg nem találod meg saját kereskedési stílusod, válogathatsz kereskedőink szignáljaiból és a VIP tagok kereskedési ötleteléseiből, amiket esetenként voice chaten elemeznek ki a srácok. 

Hogy milyen szignálokból tudtak válogatni VIP tagjaink októberben Big Legs-től? Itt hagyunk Nektek néhányat:

Csatlakozz a Discord szerverünk VIP részéhez, figyeld, elemezd és profitálj a piacból Velünk együtt. Nem problémázunk, ha nem jön be. Akkor is érdemes kipróbálni a Kereskedési Tippeket, ha nem vagy biztos a dolgodban. Ha 10 napon belül jelzed nekünk, hogy mégsem jött be a szolgáltatás, kérdés nélkül visszafizetjük az előfizetési díjadat. Készüljünk együtt a bikapiacra!

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Megnyitottuk airdrop szobánkat Discord szerverünkön

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img