Bitcoin fejlesztő: 5500$ lehet az alja

spot_img

Május 26-ai tweetjeiben a Bitcoin fejlesztő és evangelista Willy Woo kifejti, hogy szerinte a 7000$ körüli árfolyamszint nem valószínű, hogy tartani fog, azonban nem számít hosszú lefelé csorgásra, mint azt a 2014-es év során lehetett látni. Nézzük a várakozásait röviden:

Szerinte 6800$ környékén meredek esés történik, át a korábbi aljon, egészen 5500-5700$-ig. A tweetsorozatban leírja, hogy az 5000 és 6000 közötti sáv nagyon erős, nem tartja valószínűnek, hogy a következő nagy emelkedési ciklus indulása előtt további esés lehetséges. 2014-ben a Mt.Gox összeomlás olyan, teljes piacot alapjaiban megrengető esemény volt, amilyennel most szerencsére nem kell* megküzdenünk. Apropó emelkedési ciklus:

Az emelkedés a hosszú oldalazási szakasz elmaradásával szerinte még az idei harmadik vagy negyedik negyedévben indul az újabb bull run.

Tranzakciós költségek a padlón

A Bitcoin hálózat satoshiban mért tranzakciós költségei az utóbbi napokban az olcsóbb és gyorsabb alternatívaként reklámozott Bitcoin Cash-éi alá mentek, ezzel pedig 2011. március óta a legalacsonyabbak. Ennek egyik oka, hogy a Segwit tranzakciók aránya közel 40%. Hozzá kell azért tenni, hogy a Google Trends adatai alapján a bitcoin és egyéb kriptopénzek iráni érdeklődés pontosan a tavaly május végén tapasztalt szintre esett vissza, így egy újabb hype indulása után valószínűleg visszaáll a “világ rendje”, és nem lehet majd néhány centért, néhány másodperc alatt, bitcoint küldeni a világon bárhová.

Zuhan az árfolyam, a bányászok mégis egyre többen vannak

*kopogjuk ezt le gyorsan

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img