Egy svájci bank várja kriptós ügyfeleit

spot_img

Eddig a kriptókkal foglalkozó cégek nagyon nagy nehézség árán, de a legtöbbször egyáltalán nem is tudtak bankszámlát nyitni. Ez változik meg mostantól – amennyiben Svájcot választjuk számlanyitásra.

Az elmúlt időkben jól látható volt, hogy Svájc mindenképp meg szeretné szerezni az ‘Európa Kripto-nagyhatalma’ címet, és ehhez a legfrissebb ötletük az, hogy a világon elsőként fognak lehetőséget biztosítani hivatalosan is kripto-vállalkozások számára a számlanyitásra.

Ez persze nem minden svájci bank egységes tervezete, hanem konkrétan a Hypothekarbank Lenzburg-ot kell keresnünk, ha ilyen szándékaink vannak. De hogyha számukra sikert hoz a tervezet, akkor valószínüleg hamar követni fogja példájukat a többi svájci szolgáltató is, hiszen ez az ország nagyon nyitott a kriptovalutákkal szemben.

Újabb jelentős kriptotőzsde költözhet Európába

Sajnos a hackelésből, vagy drogból származó BTC vagyonunkat nem fogjuk tudni eltüntetni Svájcban továbbra sem, hiszen a bank hangsúlyozta, hogy szigorú KYC eljárásra számíthatnak a számlát igénylő ügyfeleik. De hogyha tiszta, legális bányánk, ICO-nk, egyéb vállalkozásunk van, mostantól a Hypothekarbank Lenzburg vár minket szeretettel.

Bitcoin logo kivetítve a Svájci Nemzeti Bank falára?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img