Újabb jelentés készült a Tetherről

Megosztom

Régóta kétséges, hogy az USD értékét a kripto piacokon 1:1 arányban helyettesítő Tether mögött valóban ott áll-e az a fiat pénz mennyiség, amely legitimálja létezését.

Ennek a bizonytalanságnak vethet most véget, egy volt FBI igazgató által vezetett ügyvédi iroda vizsgálata, mely során megállapították, hogy a Tether számláin valóban ott van az a több mint 2 milliárd dollárnyi pénz, ami az USDT értékét hivatott biztosítani.

Bár a jó nevű cég által leadott jelentés némiképp növelheti a bizalmat a Tether felé, egy szakértők által végrehajtott teljes könyvvizsgálat lenne az, ami tényleg eloszlathatna minden kételyt az üggyel kapcsolatban. Az ugyanis, hogy a számlákon van a pénz még nem biztosíték arra, hogy valóban a Tether rendelkezik felette. Ez a 2.5 milliárd dollár például lehet egy olyan kölcsön is, amit egy harmadik fél számára vissza kell fizetnie a cégnek. Többek között erre adhatna választ egy valódi könyvvizsgáló által végzett átvilágítás, erre azonban úgy tűnik továbbra is várnunk kell.

Bár a tegnapi Bithumb hack-et követően a BTC veszített az értékéből, a Tether délutáni bejelentését követő órában szinte azonnal visszakorrigált az árfolyam, így a még mindig kétkedő felhangok ellenére alapvetően pozitívnak tekinthető a hír fogadtatása.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel