ETH/USD pár a Bittrex tőzsdén

spot_img

A népszerű Bittrex tőzsde tegnap jelentette be, hogy a BTC, Tether és TrueUSD mellett a platformon már Ethereum vásárlására is lehetőség lesz, közvetlenül dollárból.

A dollár párok bevezetésének jelentőségét a Bittrex blogján fejtik ki. A tervek szerint a mostani 200 listázott kriptót egyre nagyobb arányban szeretnék közvetlenül dollárból elérhetővé tenni a felhasználói igényeknek megfelelően. Az USA-ban egyelőre csak 4 államban elérhető a szolgáltatás, a nemzetközi piacon azonban, így Magyarországon is, bevezetés után azonnal használhatók a dollár párok.

Az utóbbi hónapokban a kriptós közösség egyre nagyobb hanggal követeli a dollár párok bevezetését a népszerű tőzsdékre, mert sokak véleménye szerint a potensebb kriptopénzek ezzel függetleníthetők lennének a bitcoin árfolyammozgásaitól. Egyúttal a BTC dominanciája is csökkenhet: Ha nincs szükség először bitcoinra, az egyes altcoinok tőzsdéken történő vásárlásához, az meg fog mutatkozni a BTC iránti keresletben is. A szerző személyes véleménye, hogy a BTC árfolyama még sokáig fogja jelezni a piaci hangulatot, hiába függetlenednek az altok.

Az általunk is ajánlott Binance tőzsde Máltára költözésével és a helyi, banki együtműködések megkötésével hamarosan indulhat az euro párok bevezetése a legnépszerűbb kereskedési platformra is.

Nemsokára Euróért is vásárolhatunk a Binance-en

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img