Ukrajnában nem fogják szabályozni a bányászatot

Megosztom

Ukrajnában egyre növekvő számban indítanak üzemet európai befektetők és vállalkozók, tekintve, hogy Koszovó mellett itt az egyik legolcsóbb az elektromos áram a kontinensen. Miközben egyre több ország halad a szabályozás felé, és igyekeznek a jogi hátteret elég csábítóvá tenni ahhoz, hogy a bányászok önként alávessék magukat a törvényeknek, addig az ukrán kormány nem tervez ilyen jellegű lépéseket egyáltalán.

2023-ig adómentes a kriptopénz Fehéroroszországban

Az ukrán Különleges Kommunikációért és Információbiztonságért Felelős Állami Szolgálat nyilatkozata szerint nem terveznek semmiféle szabályozást bevezetni a bányászattal kapcsolatban a jövőben. Nincs tervben adótörvény, és licenszt sem kell kiváltani a tevékenységhez.

A hivatal egyik szakértője, Igor Samodhodsky szerint más országokban is igyekeznek titkolni bányáikat a befektetők, mert a folyamatosan változó állami hozzáállás, és a bezárás, lefoglalás kockázata elrettenti őket attól, hogy bármilyen nyilvántartásba bekerüljenek. Ukrajna ezt a félelmet szeretné elkerülni.

A legfrissebb statisztikák szerint jelenleg évente több, mint száz millió dollárnyi kriptovalutát termelnek az Ukrajnában üzemelő bányák, ami Ázsiához képest nem tűnik soknak, de Európában egy elég jó eredmény.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel