Folyamatos rekordok a Circle-nél

Megosztom

A Goldman Sachs által támogatott kripto startup nem került nehéz helyzetbe a bitcoin utóbbi időben mutatott gyengélkedése miatt. Sőt! Miközben a BTC árfolyama májusban 20%-kal csökkent, a cég 30%-al növelte ügyfelei számát és a végrehajtott tranzakciók is tizenötszörösére növekedtek az előző évihez képest.

A Circle mostantól egy olyan automatizált, “nagy frekvenciás kereskedést” is lehetővé tévő szolgáltatást biztosít ügyfeleinek, ami nem igényel emberi interakciót. Ez a már a nagyban játszók módszere, amivel másodpercenként akár több tízezer tőzsdei ajánlat is tehető, a tranzakciónkénti akár 1 centes profit reményében.

“Befektetőink már nem akarnak telefonon egyeztetni a brókereikkel. Számítógépek segítségével intézik az ügyeiket”nyilatkozta a CNBC-nek Jeremi Allaire igazgató.

A cég ügyfelei korábban sokat panaszkodtak arra, hogy a rendszer a $100 000 és $1 000 000 közötti rendelések esetén már nem tudta kellő gyorsasággal végrehajtani a tranzakciókat, mivel ezeket a Circle dolgozóinak kellett manuálisan jóváhagyniuk. Az új rendszerrel erre már nem lesz szükség.

A Circle nemrégiben egy dollárt helyettesítő kriptopénz piacra dobását is bejelentette, amihez a legnagyobb bitcoin bányász eszközöket gyártó vállalat, a Bitmain biztosította a szükséges forrásokat.

Dollár alapú kriptopénzt dob piacra a Goldman Sachs kripto startupja

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel