Péntek? Akkor ingyen coinok neked!

spot_img

Egy korábbi anyagban már beszámoltunk az airdrop fogalmáról, azt is bemutattuk, hogy hol kaphatunk friss, részletes információkat. Az airdrop rögtönzött magyar megfelelője a “légből ejtés”, nem hangzik túl jól, így maradunk az angol terminusnál.

Viszont mégis érzékletes a kínos fordítás, arról van szó, hogy egy induló kriptopénz projekt az elterjedés segítése érdekében ingyen, ajándékba ad bizonyos mennyiségű coin-t vagy token-t bárkinek. Aranyeső a családodra rád.

Coin-nak akkor nevezünk egy kriptopénzt, ha saját blokklánc áll mögötte, jó példa a bitcoin. A token szót akkor használjuk, ha egy platformként szolgáló blokkláncon hoztak létre egy új kriptopénzt, jó példa az Ethereum blokkláncon mozgó DMT.

Nagyon hasonlít a marketingben régóta ismert promóciókhoz, jó példa amikor szórakozóhelyeken csinos lányok osztogatnak egy-egy felest egy új italból, ha kipróbálhatják az emberek úgy, hogy nem kell fizetniük érte, akkor talán venni is fognak belőle. Talán.

A vásárlás ösztönzése mellett az is fontos cél, hogy terjedjen az új kriptopénz, ha nincs aki használja vagy legalább birtokolja, akkor sosem fog felmenni az értéke. De ennyi bevezető után térjünk rá a lényegre, a Kripto Akadémia új rovatot indít!

A mai az első, eztán minden pénteken friss airdrop lehetőségekről számolunk be nektek! Hogy miért pont péntek este jelenik meg a rovat friss kiadása? Azért, mert így a hétvégén mindenkinek lesz ideje arra, hogy kivesse hálóját a világháló tengerére.

Mindent megteszünk azért, hogy csak hiteles, komoly projekteket mutassunk be nektek, az elérhető információforrásokból ellenőrizzük, hogy tisztességes vagy csalás célú munkáról van szó. Emellett azonban a Kripto Akadémia semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges kárért. Az olvasó tegye meg a szükséges ellenőrzéseket maga is, körültekintően járjon el!

Persze adunk néhány praktikus tippet, hogy mindenki nyugodtan szemezgethessen a kínálatból. Az Airdropok áltlában kérnek valamit cserében, feliratkozást a Telegram csatornájukra, a közösségi média felületeik követését, egyebeket. Éppen ezért célszerű ezeket megtennünk:

  • Csak erre a célra használt email fiók létrehozása.
  • Az email fiók felhasználásával oldjuk meg a feliratkozást az adott airdropban kért felületekre.
  • Új, csak erre a célra használt Ethereum vagy egyéb kriptopénz tárca nyitása. Ez azért fontos, mert a legtöbb token ezen a platformon alapszik, így erre a tárcára lesz szükségünk az airdrop során. Továbbá a biztonság miatt is fontos, hogy egy független, csak erre a célra használt tárcát használjunk!

A cél az, hogy a “rendes”, a munkánkhoz és a magánéletünkhöz használt online eszközeinktől különítsük el a coin vadászatot, áttekinthetőbb és kényelmesebb lesz a munka. Arról nem is beszélve hogy a kéretlen emailek, egyebek sem fogják zavarni a munkánkat.

Az első heti ajánlatunk:

JSECoin

Erről a kriptopénzről már többször is beszámoltunk, egy egyszerű laptoppal bárki elkezdheti bányászni a böngészőjében vagy beágyazhatjuk egy websiteba, így a látogatóink gépei fognak számunkra bányászni. ICO-hoz közeledik a projekt, ezzel párhuzamosan Airdrop-ot is tartanak, érdemes kihasználni!

Amit tenned kell:

Létre kell hoznod az oldalukon egy fiókot, majd követned kell a Telegram, Twitter, Facebook oldalaikat, be kell lépned a Discord csatornájukra is. A jutalmad 200 JSE, részletek a fenti linken.

Gratzio

A Gratzio érdekes elképzelés, az emberek közötti szívességeket akarják a blokkláncra vinni, egymásnak nyújthatunk szolgáltatásokat amiket a rendszer könyvel és követ. A Stellar blokkláncon működik a token, ez még akár be is jöhet. Regisztrálnunk kell az oldalukon, át kell esnünk az autentikáción, igazolnunk kell a személyazonosságunkat.

Figyelem! Ezt nem fogjuk tudni megtenni anélkül, hogy ne adnánk meg a valós személyes adatainkat.

Ezen túl a szokásos lépéseket is meg kell tennünk, követnünk kell a Facebook, Twitter és Instagram oldalukat. Továbbá meg kell osztanunk a posztjaikat a közösségi média felületeiken. Minden részlet a linken!

Ubex

Ez egy hirdetési bróker, összeköti a hirdetni vágyókat a webhely tulajdonosokkal, egyéb felületek felett rendelkezőkkel. A blokklánc segítségével követi a tranzakciókat, az egyes ügyleteket. Az Airdrop részleteit itt láthatjuk, a közösségi média felületek követésén túl az Ubex website-ra is regisztrálnunk kell.

Jó halászatot mindenkinek, egy hét múlva jelentkezünk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img