Ez a bizarr bálna spriccel ha megdobjuk egy kis STEEM-mel

Megosztom

Nyár van és amint alább látni fogjuk, a kriptoközösség is félreteszi ilyenkor világmegváltó terveit a bankrendszer megdöntéséről. Mi lenne nagyobb móka két pénzügyi forradalom között mint felállítani egy plasztikbálnát és nézni, ahogy adományokra spriccel?

Nyilván mindenki álmodozott már erről életében, de a bátor és leleményes Roeland P. mindanyiunkat beelőzött és megvalósította az életnagyságú, 18 méter hosszú bálnát ami a hollandiai Harlingen város tengerpartján, egy hullámtörő szélében látható. A bálnát Roeland apósa helyeztette ki, tizenegy hasonló szökőkutat bevonva – a modern művészetet és városszépítést egyesítő kezdeményezés keretében. A papa megkérte őt, hogy programozza be a harlingeni bálnát olyan módon, hogy véletlenszerű időben spriccelje a vizet. Roeland csavart egyet a dolgon és úgy készítette el a programot, hogy az egy STEEM tárcára megérkezett adomány után hajtsa végre kozmikus rendeltetését.

Ez még nem minden: a dolgot élőben nézhetjük és annak, aki rendelkezik felesleges STEEM vagy SBD coinnal lehetősége van távolról kipróbálni azt a bizonyos spriccelést. Hála a STEEM 3 másodperces blokkidejének, a bálna meglepően gyorsan reagál. Az élő adás ugyanakkor 20 másodpercet késik, ezt vegyük figyelembe, ha tesztelésre adjuk a fejünket.

A STEEM-ről bővebben itt írtunk:

STEEM bemutató

 

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel