Coinbase és WeGift együttműködés: Adopciós mérföldkő lehet a kerülő megoldásból

spot_img

Az amerikai bróker blogbejegyzése szerint néhány napja elérhető a WeGift céggel közös új funkciójuk, melynek segítségével a Coinbase felületéről a bankszámlánkra történő kiutalás helyett immár utalványok vásárlására is lehetőség van.

Ez így első talán nem tűnik túl izgalmasnak, azonban nagyon is az:

  • 110 márka ajándékutalványára váltható a Coinbase-es kriptopénzünk
  • A váltás a kiutalással szemben ingyenes (!)
  • A váltás a kiutalással szemben azonnali
  • E-mailben jön a felhasználható kupon
  • Többször használhatók a kuponok így akár nagyobb összeg kivétele, pl. sporteszközök vagy bútor vásárlására, is lehetséges
  • Induláskor 6 országban (Egyesült Királyság, Spanyolo., Franciao., Olszo., Hollandia, Ausztrália) elérhető
  • A következő hónapokban újabb országok és cégek bevonását tervezik

Egy képzeletbeli kripto kivétel menetrendje

Ilyen szintű márkákból van már most 110 partner

Venne a család egy új ülőgarnitúrát és székeket az erkélyre, ezért úgy döntenek, hozzányúlnak a kriptós befektetésükhöz. Talán még egy kis profitjuk is van rajta, ki tudja? A banki kiutalás a bankszámlájukra történhetne, napokat venne igénybe, ekkora összegnél ráadásul már sokezer forintos költsége is lenne. Úgy döntenek, hogy az költségmentes vásárlási utalvány utalvány opciót választják, hiszen jelen helyzetben nem okoz gondot a dolog körülményessége. Nem elhanyagolható, hogy 5% bónuszt is kapnak, ami tízezres nagyságrendű “ingyen pénzt” jelent. Ha vásárlás után marad a kártyán pénzmag, később is el tudják használni, a lakásba úgyis mindig kell valami.

Hogy tetszik, kedves Olvasó? A kriptók pénzként való felhasználása a fizető fél számára az EU-ban például adómentes, így sejtjük, hogy az új szolgáltatásnak óriási sikere lesz a közösség körében. Kíváncsiak leszünk a nemzetközi tapasztalatokra, de van egy olyan érzésünk, hogy ezzel valami nagyba nyúlt a Coinbase-WeGift páros. Egyedüli problémánk vele, hogy a megoldás a tőke kiáramlását segíti.

Az általunk is ajánlott amerikai Coinbase a világ legnépszerűbb vásárló-eladó oldala, mely a tavaly őszi-téli gyengélkedés után most új erőre látszik kapni. Mi nagyon örülünk neki, dübörögjön csak az adopció.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img