Bitcoin visszaesés a megtévesztő cikkek miatt?

Megosztom

Ma reggelre a bitcoin visszaesett arra a 7850-es szint körüli szintre, melynek megtartása mindenképpen fontos lenne a további emelkedések szempontjából.

9850 dollárig is elmehet a bitcoin?

A közelmúltban tett nagy ugrások után számítani is lehetett egy kis pihenőre, de ma reggel egy negatívnak tűnő hír is rájátszott arra, hogy visszaessünk erre a kritikus szintre. Az utóbbi időben a kriptopénzekkel foglalkozó hírek, a hagyományos tőzsdéken is bitcoin kereskedésre lehetőséget adó ETF-ektől voltak hangosak (1,2,3). Ennek bevezetésére korábban több kisérlet is történt, amiket a hatóság rendre visszautasított, ám júniusban a világ egyik legnagyobb tőzsdéje, a Chicago-i CBOE nyújtotta be erre vonatkozó kérelmét, ehhez az ajánlathoz pedig még a döntéshozók is alapvetően pozitívan állnak hozzá.

Pár órával ezelőtt azonban megjelent egy hír a világ vezető híroldalain, mely szerint a SEC visszautasította a Winklevoss testvérek által benyújtott ETF kérelmet. A probléma csak az, hogy ez már 2017 márciusában megtörtént. A 2016-ban benyújtott és a 2017 tavaszán elbírált ETF-re utólagosan érkezett megjegyzésekkel egészült ki a most kiadott dokumentum, melynek semmi köze a most benyújtott, CBOE által jegyzett ETF-nek.

A sajtóban ma megjelenő hírek valójában már több mint egy évesek és azon kívül, hogy az aki kizárólag az “ETF“, meg az “elutasították” szavakra figyel oda jól megijeszthető, semmilyen releváns információt nem tartalmaznak. Kizárólag a pánikkeltésre és a piac manipulására alkalmasak

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel