Kiakadt a Cardano vezetője, mert szerinte nem tisztelték eléggé

spot_img

Tegnapi videós posztunkban megemlítettük, hogy a Play Storeból kikerült a Metamask, egy népszerű, decentralizált alkalmazások futtatását segítő bővítmény. Helyét olyan, rá megtévesztésig hasonlító programok vették át, melyeket kizárólag a felhasználók megtévesztésére és a tárcáikhoz kapcsolódó privát adatok megszerzésére hoztak létre.

Ezzel kapcsolatban érdeklődött a Twitteren Charles Hoskinson, a Cardano(ADA) és az Ethereum alapítója, de kérdésére  nem kapott konkrét választ. A MetaMask profilját kezelő közösségi menedzser arra kérte, hogy az ügyfélszolgálat email címére küldje el kérdéseit, mire Hoskinson kiakadt:

“Te azt mondod nekem, a Cardano és az Ethereum alapítójának, hogy a supportnak küldözgessek leveleket?”

https://twitter.com/IOHK_Charles/status/1022368499019210752

A későbbi tweetekben Charles azt mondta, majd ő is váratni fogja a MetaMask munkatársait ha hozzáfordulnak segítségért és hogy éppen egy chrome bővítményen dolgoznak a MetaMaskkal, ezért elvárna némi tiszteletet. Ami ezzel kapcsolatban számomra érthetetlen, hogyha a két cég valóban közösen fejleszt valamit, akkor biztos kialakultak közöttük olyan kommunikációs csatornák, melyek hatékonyabbak egy twitter üzenetnél és talán nem ez volt a legmegfelelőb mód arra, hogy informálódjon az esetről.

Megnyilvánulásán mindenesetre sokan kiakadtak. Voltak akik keményebben is odaszóltak neki és egy durcás kisgyerekhez hasonlították, de volt aki inkább egy humoros üzenettel tudatta vele véleményét. A legnagyobb sikert az alábbi, Trónok Harcára utaló hozzászólás aratta:

Hogy merészelitek! Hiszen Ő Charles Hoskinson az IOHK Házból, Első Ezen A Néven, A Soha Tönkre Nem Menő, A Cardano és A Korai Adoptálók Királya, A Nagy Ethereum Khalja, A FUD Megtörője és a Bálnák Anyja.

Ezt olyan kommentek követték, mint “Aki így követel magának tiszteletet, az éppenséggel elveszíti azt”, illetve “Ilyen egy 4.5 milliárd dolláros ego”, utalva az ADA piaci részesedésére.

Akadtak azért akik Mr. Hoskinsonnak adtak igazat. Szerintük kijárt volna számára a VIP státusz és az azonnali twitteres válasz. Szerintetek okkal sértődött meg Charles Hoskinson?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img