Bitcoin Green: konklúzió

spot_img

Eredetileg csak két posztot terveztem írni a Bitcoin Greenről, azonban Chartista fórumtársunk és olvasónk megosztotta velünk aggályait, aminek kapcsán én is újra átvilágítottam a projektet. Nehogy scam-et népszerűsítsünk ugyebár.

Az egyik ilyen aggály a charttal kapcsolatos. A coin a csúcsán 11 dollárt ért, amiből jelenleg 2 maradt. Felmerült a kérdés, miért van ez. A válasz: nem tudom. Nem találtam ezzel kapcsolatos forrást, de ha valakinek van, ne tartsa magában. Én azt gondolom, hogy a szokásos hype+lecsengés kombinációt láthatjuk, megfűszerezve egy elnyúló medve piaccal. Idővel újra észre fogják venni az emberek, mint sok más altot is, amikről manapság nem esik szó. (Decred, Vertcoin, Groestlcoin, etc.)

A másik felvetés, miszerint ne lenne a csapatnak arca, szintén nem egészen helytálló. Igen, valóban, a csapat két tagja arc nélkül került jelölésre, de hat másik pedig nem. Ez bőven elegendő kell, hogy legyen.

Emlékeztetnék mindenkit, hogy Satoshi-ról se tudtuk meg soha, hogy ki volt. Továbbá egészen közel vagyok egy kriptó fejlesztő csapathoz ugyebár, és itt is megfogalmazódott a jogos igény némelyek részéről, hogy nem szeretnék, hogy ez összekeveredjen a magánéletükkel. Nem hinném, hogy ezzel bármi gond lenne.

És ne felejtsük el! Ez nem egy ICO, és nem egy affilate-rendszer. Itt a team nem érdekelt az exitscam-ezésben. Mindenki akkor jár jól, ha célba ér az érme, és az ő érméik is többet érnek.

Továbbá egy bitcointalkos FUDster egy kommentje is bemásolásra került, ahol híreszteli a bombabiztos infókat arról, mekkor a csalás ez, de sajnos az már nem lett átmásolva, hogy a többi kommentelő szétszedi a gyenge lábakon álló teóriát.

Egy szó, mint száz, semmi valódi jelét nem látom annak, hogy egy csaló projekttel állnánk szemben, ráadásul indoka sincs erre a fejlesztőknek. Az érme fenn van normális tőzsdéken, nincs alászervezős hálózat, se lekötött pénzek… Csak egy mezei POS coin, kiváló áron jelenleg.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img