Bitcoin Green alapú tőzsde érkezik

spot_img

Teasert adtak ki a Medium-on a Bitcoin Green fejlesztői egy új tőzsdéről, amely az első PoS fókuszú lesz a piacon. A koncepció lényege a következő: Míg jelenleg ahhoz, hogy egy Proof of Stake coin hasznot termeljen neked, mindenképp a tárcádban kell tartanod, vagy ha van elegendő, akkor saját masternode-on. A Bitgex.io nevezetű oldalon azonban úgy termelhetsz (~bányászhatsz) az érméiddel, hogy mindeközben azonnal értékesítheted is őket, hogyha úgy itéled meg.

A tervek szerint minden ismertebb PoS érme felkerül a Bitgex.io kínálatába, de – és ez egy hangsúlyos de – a központi instrumentum, amire az összes trading pair épülni fog, a Bitcoin Green lesz.

Persze ez egyelőre még nem több, mint egy garázsproject, ami megpróbál megtolni egy másik garázsprojectet. De a szubjektív álláspontom szerint sokaknak lehet érdekes egy olyan rendszer, ahol a PoS-al járó maradék hátrányoktól és nehézségektől is megszabadulhatnak, miközben megkapják az instant kereskedelem előnyét. Ez akár komoly áttörést is hozhat a PoS fronton, csak kapjon elég hírverést, ezen múlhat minden. Ha pedig a Bitgex beindul, a Bitcoin Green-t se kell többé félteni.

Bitcoin Green bemutató I.

A cikk szerint az elsődleges céljuk, hogy popularizálják a Proof of Strake-et, és ezért készen állnak a tárcájukat is kinyitni: érdemes áttanulmányozni a refferal rendszerüket, vaskos jutalékokat igérnek. A weboldal heteken belül indul, és az első regisztrálók további kedvezményekre lesznek jogosultak!

Medium cikk itt.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img