NEO sebezhetőséget találtak, egy órán belül javították

spot_img

A Qihoo 360 Core Securities nevű fejlesztőcsapat egy kritikus hibát talált a NEO kódjában, amelynek kiaknázásával egy túlterheléses támadással megbénítható lett volna a platform 7 master node-ja.

Erik Zhang NEO alapító vezetésével a fejlesztők az értesítés beérkezése után egy órán belül azonosították a hibát és kiadták a bug javítását, így az kihasználatlanul maradt. NEO-ék különös hangsúlyt fektetnek a biztonságra: a nekik dolgozó CertiK és Red4Sec nevű kód auditor cégek munkája mellett várják a közösség által talált hibákat, sebezhetőségeket is. A mostani találatért a Qihoo csapat markát 10.000 NEO token ütötte, ami szép summa, januárban pedig egy egész vagyon lett volna.

A NEO projektről többször volt szó az oldalon: A kínai Ethereumként is emlegetett NEO egy egész ökoszisztémát foglal magában, amely direkt a kínai piacot célozza, a lehető legnagyobb törvényi megfeleléssel. Sokak szerint nem az okosszerződések, nem a Stakelhetőség, nem a NEP-5 szabvány és az ICO-k, hanem pont a kínai pénzügyi-társadalmi-hatalmi rendhez való kompatibilitásuk miatt vannak sikerre ítélve.

Neo és Gas helyzetértékelés (2018.03.13.)

A befektetők mindenesetre a NEO-t és az okosszerződések “fűtőanyagaként” funkcionáló GAS-t ugyanúgy eldobták az utóbbi hetek alt mészárlásában, mint minden kriptopénzt, így egyelőre nem a kínai lambóké, hanem a csendes építkezésé a főszerep.

 

Az év eleji felfutásban a Binance tőzsdén 200$ fölött adtak egyetlen darab NEO-t. Ma az egy évvel ezelőtti árfolyam környékén, az áltagos piaci csúcshoz képest több, mint 90% mínuszban mozog. A 14$ körüli szint nagyon erős támasznak tűnik, még leírni is furcsa, hogy ennyiért lehet NEO-hoz jutni. Hogy most érdemes-e vásárolni és begyűjteni a folyamatosan csorgó GAS-t? A neotogas kalkulátor megmutatja a várható hozamot, az árfolyam azonban lutri: Ha beszakad a BTC az idei alj alá, mehet ez még lejjebb is.

NEO vásárlására a Binance tőzsdét ajánljuk!

Hivatalos oldal: https://neo.org/
Blogjuk a fejleményekkel: https://neo.org/blog
NEO reddit thread: https://www.reddit.com/r/NEO/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img