Négy befektetési javaslat macik idejére II.

spot_img

… Folytassuk délelőtti konzultációnkat.

3. Tarts távolságot

Olyan dolog ez, ami minden oktatóanyagban elhangzik legalább egyszer, mégsem lehet elégszer hangsúlyozni.

Hogyha veszel valamit, és utána órákig a chartokat bújod, könnyen beleszaladhatsz egy flash-crash-be, egy bálna dump-jába, vagy bármi egyéb, amúgy jelentéktelen eseménybe, ami kézremegést, gyomorgörcsöt válthat ki, és meggondolatlan döntések garmadát. Ez a piac hihetetlenül volatilis még mindig, és ez mindannyiunknak egy érzelmi hullámvasút, hisz nem mindegy, hogy egy ház, egy nyaralás, vagy egy párszázas ajánlat értéke érkezik, vagy tűnik éppen el. De az állandó görcsölés ezen úgysem tud segíteni. A személyes jótanácsom, hogy néha egyszerűen kapcsold ki a telefonodat 24 órára, és térj vissza a fizikai világba. Én is épp ezt teszem most. Sokat segít. Ebben is, meg amúgy is.

4. Staking

Kiváló kereseti lehetőség addig is, míg nem történik semmi izgalmas a piacon. Ma már egyre több komolyanvehető Proof of Stake projekt található, és ezek rendszeresen küldenek kis összegeket az adott coinból, hogyha folyamatosan futtatod a tárca-alkalmazásukat. Ha pedig van elég tőkéd, indíthatsz masternode-ot is, ami nagyon leegyszerűsítve egy bányászgépnek feleltethető meg, csak töredékannyi terhelésel, áramfogyasztással, hővel, költséggel. Itt a fő költség az, hogy összeszedj annyi érmét, amivel már tudsz masternode-ot indítani.

Bitcoin Green bemutató I.

De a kettő közül bármelyik metódust is választod, a pénzed gyarapodni fog, és ha esetleg csökken is az adott coin értéke, még mindig beljebb vagy így, mintha egy olyan altban lenne a pénzed, ami nem fizet a stakingért. Ne az USD árat nézd, hanem hogy több érméd van, mint előtte. (lásd előző cikk 2. pont)

A fentebbi tanácsok nem teljeskörűek, de legjobb tudásom szerint javaslom őket, és én is ezek szerint járok el.

Ha kedvet kaptatok a befektetéshez, a CoinCash-nél tudtok venni gyorsan bankkártyával Bitcoint, a Binance-n pedig tudtok venni altokat Bitcoinért.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img