Elvitték a Fomo3D jackpotját

spot_img

Megtörtént az, amiről néhány hete még mindenki azt gondolta, hogy lehetetlen. Valaki megnyerte a Fomo3D-t és elvitte a mai áron 3 millió dollár értékű ethereummal járó fődijat. A játékról annó mi is szót ejtettünk, de ha esetleg lemaradtatok volna:

“A játék lényege nagyon egyszerű; az az ember nyeri meg a folyamatosan hízó jackpotot, aki az utolsó sorsjegyet veszi meg. Az utolsót úgy kell érteni, hogy egy számláló 24 óráról számlál visszafelé, és minden vásárlás 30 másodperccel állítja vissza az időzítőt.”  – Admiral

Vagyis a Fomo3D lényegében egy piramisjáték volt. Népszerűségének csúcsán napi 150 000 ethereumos forgalmat bonyolított és az IDEX decentralizált tőzsdéjével az Ethereum hálózat legnépszerűbb alkalmazásává vált. Hogy a győztes miként érte el, hogy 24 órán keresztül senki más ne vásárolhasson sorsjegyeket egyelőre még senki sem tudja, de idővel valaki biztosan közzé fogja tenni a megoldást. Egy elmélet szerint például egy bányász tarthatott vissza egy blokkot, ami nem tette lehetővé az újabb tranzakciók beérkezését. Ami viszont biztos, hogy a 10 469 ETH nyereményt erre a címre utalta át a játékot lebonyolító okos szerződés, onnan pedig 4236 ETH-et küldtek tovább erre a másik címre.

A Fomo3D ezzel azonban nem ért véget. Alig 20 perccel az első kör befejeződése után már el is indult a második forduló, amiben 1 nap alatt alatt máris 8.2 millió sorsjegy került értékesítésre.

A Fomo3D első fordulójával párhuzamosan futó Admiral3D-s játékunk szintén nagy sikert aratott. Ha lemaradtatok volna, az erről készült összefoglalónkat itt olvashatjátok el:

Nyereményjáték eredményhirdetés és összefoglaló

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img