Akadémiás Bitcoin nyereményjáték!

spot_img

UPDATE: JELENLEG A JÁTÉKOT FELGYORSÍTOTTUK, MÁR CSAK 6 ÓRÁIG KELL AZ UTOLSÓ POZÍCIÓT MEGTARTANI.

Korábban írtuk:

Volt itt a napokban egy társadalmi kísérlet/játék amiről már egy hírben és egy publicisztikában is beszámoltunk, és nagyon elgondolkodtatott. Az alapötlete több teret érdemel. Egyszerűen túl jó  ahhoz, hogy teljesen kihasználatlan maradjon.

úgyhogy beindítom a saját fantasztikus játékomat!

Persze játék-játék, de azért valahol social experiment is. Mint társadalmi dolgokkal, és közösségépítéssel foglalkozó ember, folyamatosan ezek a kérdések jártak a fejemben, azóta, hogy hallottam a fentebbi oldalról: Vajon tényleg ez a Szent Grál? Mindössze egy ilyen egyszerű kis trükk kell ahhoz, hogy folyamatosan pezsgő, izgatott közeget kapjunk? Hát most kiderül.

A szabályok egyszerűek:

Az utolsó kommentelő nyer. 12 órának kell eltelnie ahhoz, hogy a játék lezáruljon. Az látható, hogy mikoriak a hozzászólások, másodpercre pontosan, úgyhogy ezzel nem lesz gond. Amint letelt a 12 óra, küldheted a publikus kulcsod.

Ugyanis a nyeremény BTC lesz. 100.000 Satoshi-ról indulunk, és minden hozzászólás 1000 Sat hozzájárulást jelent a poolhoz. Mindezt ingyen! A szerkesztőség a te nevedben beletesz 1.000 Satot minden hozzászólásod után! Nem csalás, nem ámítás.

A hardcap ellenben 0.0023 BTC, ami nagyjából most ~5000 HUF. Tehát legalább 100.000, legfeljebb 230.000 Satoshi a nyeremény, és azé, aki 12 órán át a legutolsó hozzászóló marad. A szerkesztők hozzászólásai természetesen nem érvényesek, különben állandóan kiüthetnénk az időzítőt. 😛

Egyszerű! És talán azt gondoljátok, hogy ez egy jelenleg még feltörekvőben lévő portál, legfeljebb száz aktív kommentelővel… Előbb-utóbb majd elfelejtik a játékot.

Tényleg így lesz? Vagy nem?

Helyzetjelentés

A játékon túl persze ez most itt az esedékes kis összefoglalóm is. Lássuk tehát:

  • A Mikron továbra is gőzerővel készül. Két okból nem hallhattatok róla. Az egyik, hogy az utolsó pillanatban még néhány funkció ötlete megszületett, és kibővítik, csiszolják a rendszert. A másik pedig, hogy arra a döntésre jutott a dev team, hogy érdemes várni egy keveset, hátha nyár végére érkezik az új bika. Ez valószínüleg így is lesz, szóval stay tuned!
  • Hamarosan lesz Kripto Suli Live is. Persze ezt a hamarosant tágan érdemes értelmezni, de várhatóan október végéig meg fogjuk tartani az elsőt. Nagy terveink vannak ezzel kapcsolatban, annak idején az oldal neve sem véletlenül lett az, ami. Tervben vannak alapszintű és haladó kurzusok, kiscsoportos és konferenciatermes, sok fős események is, továbbá személyes, privát konzultáció is.
  • És igen, még idén, sőt még idén nyáron megtartjuk az első meetup-ot is. Bár talán célszerűbb volna csak sörözésként hivatkozni rá, mert az első alkalomra semmi forradalmi nincs betervezve. Egyszerűen csak foglalunk egy terebélyesebb asztalt, és reményeink szerint megismerkedhetünk a közösség oszlopos tagjaival végre néhány ital társaságában. Én augusztus 31-et, péntek estét javasolnám.

Hogy a kommentjáték ne fúljon teljes káoszba, és már úgyis itt a lehetőség, akkor engedjétek meg, hogy feltegyek néhány kérdést, ami fúrja vagy az én, vagy épp a teljes szerkesztőség oldalát akár. Ezeknek a megbeszélése azt gondolom éppen ideális felszíne lesz egy mélyben fortyogó atavisztikus háborúnak a végső győzelemért 😀

-Mennyire szoktad figyelni a szerzőket, mennyire tudnál megkülönböztetni minket vakon?
-Személy szerint az én publicisztikáimról mi a véleményed?
-Tudnál-e olyat mondani, ami emlékezetes volt?
-Melyik volt az első anyag, aminél megnyilvánultál, emlékszel rá?
-A publicisztikákat szereted jobban, vagy inkább a hírek miatt jársz hozzánk? Esetleg a napi videóriportokat követed?

-Ha rendeznénk egész hétvégés kripto tematikájú oktatást, te eljönnél?
-Ha igen, megfelelőnek érzed a 20.000 ft körüli nagyságrendet? vagy legyen olcsóbb és fapados? Esetleg drágább, de cateringgel, menő helyszínnel?
-Ha elindul a Mikron ICO, tervezel-e résztvenni benne? ha igen, milyen nagyságrendben?
-Hogy tetszik az augusztus 31-i nyárzáró meetup? Eljönnél?
-…Ha igen, melyik kocsmát ajánlanád? 🙂

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img