Kraken CEO: Év végéig meg lesz az egy billiós kapitalizáció

spot_img

Miközben az árfolyamok megnyugtató irányt vettek, szokás szerint érkeznek az optimista jóslatok is. Ami Jesse Powell, a Kraken igazgatójának nyilatkozatát érdekesebbé teszi a többinél, az az, hogy sokkal nagyobb betekintése van a kulisszák mögé, mint a legtöbb halandónak.

Powell szerint 2018 fennmaradó részében a bikák teljesen el fogják uralni a piacot, és ha nem is sokkal, de át fogjuk törni a korábbi csúcsokat. Érvelése szerint miközben a piac aludt, a progresszió egyáltalán nem állt meg, és a kriptók sokkal nagyobb beágyazottságra tettek szert a világban, mint eddig valaha. Álláspontja szerint többször annyi ember ismeri most a kriptopénzeket, mint tavaly ilyenkor, és mindenki csak a megfelelő pillanatot várja.

Powell arról is beszélt, hogy nem tapasztaltak szignifikáns érdeklődés vesztést, sőt, náluk csak egyre nő a kereslet.

Ide kapcsolódik egy statisztika is, amit Mati Greenspan, az eToro analitikusa tett közzé a napokban. Az ábra a bitcoinnal kapcsolatos befektetéseket mutatja az eToro rendszerén belül. Természetesen ez a long és short pozíciókat is mutatja, de a lényeg a lényeg: az érdeklődés nem csökkent, csak az ár.

Ha szeretnél kriptopénzt vásárolni töredékáron a csúcsához képest, akkor a Kripto Akadémia a Binance tőzsdét ajánlja számodra, mint biztonságos, hiteles szolgáltatót.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img