Binance CEO törölt tweetje: A következő bull run jelentős lesz

spot_img

A Binance CEO Changpeng Zhao, CZ, a kriptós közösség egyetemes megbecsülését élvezi. Ennek több oka is van: Az általa alapított platform remekül bizonyított az utóbbi év leghisztérikusabb időszakában is, profi személyes kommunikációjának köszönhetően pedig még a problémás időszakokban is sikerült perceken belül információval ellátni, megnyugtatni a felhasználókat.

Ennek a remek kommunikációnak és a Binance tőzsde stabilitásának köszönhető, hogy CZ ikonikus helyzetjelentése, a “funds are safe” (a javak biztonságban vannak) mostanra mémmé vált kriptoföldén.

A következő bull run

“Olyan érzésem van, hogy ez a bull run [vásárlói piac] elég jelentős lesz.”

Aztán a twitter nyilván felkapta a kijelentést, aminek hatására CZ törölte a bejegyzést. Később magyarázatot is adott a lépésre: Szerinte túl gyorsan terjedt, sokan pedig jelként, spekulációs javaslatként értelmezték a leírtakat. Ő azonban mindig bullish [optimista a piac jövőjével kapcsolatban], szerinte vásárlói piac van, mert a heti grafikon alapján értelmezi a piac állapotát. Itt csak halkan jegyeznénk meg, hogy a tavalyi év során 1000-ről 20.000-re emelkedett csak a BTC árfolyama, így mindannyian örömmel kiegyeznénk egy csak ugyanennyire potens vásárlói piaccal.

Redditen persze azonnal elindult a spekuláció, hogy miért, és miért most tweetelte ezt. Következzen egy rövid, bulváros lista arról, mi lehetett a bejegyzés oka:

  • privát twitterére szánta, csak elfelejtette átállítani a fiókot
  • alapból törölni akarta, hogy jobban elterjedjen. Így tartja a piacban a lelket az oldalazás időszakában
  • csak simán későn esett le neki, hogy a tweetjét sokan vásárlási jelként értelmezhetik, ezt törölte, nehogy elővegyék, ha két nap múlva bezuhan a piac
  • tud valamit (mert hát ki tudhatna valamit, ha nem ő), és tudatni akarta velünk, hogy indul a buli

Melyik változatra szavazol?

Örök vita folyik arról a kriptós felületeken, hogy számít-e bármit, hogy mit tweetelgetnek a véleményvezérek. Jelen sorok írója Charlie Lee tavaly decemberi Litecoin eladós tweetje után inkább afelé hajlik, hogy egy pár másodpercre érdemes lehet elgondolkodni a mögöttes szándékról.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img