A Kraken botrány és cáfolat

Megosztom

Ma hajnalban már említést tettünk róla, hogy a Redditen különféle pletykák kezdtek el keringeni a Kraken kanadai, halifaxi irodájával kapcsolatban. Több Reddites felhasználó azt állította, hogy önkéntes felmondásra szólították fel az iroda legénységét, 8 heti bért felajánlva vígaszdíjként. Viszont aki nem mond fel önként, annak se tudják garantálni a folytatást.

“Zuhanok, szabadon zuhanok…”

Az elbeszélés szerint ezek után az alkalmazottakat kikísérték az épületből, a biztonsági kártyákat is összegyűjtötték, és most mindenki várja a folytatást. Hivatalos forrásból sehol sem erősítették meg a történéseket, de nem egy állítólagos szemtanú számolt be a fentebbiekről Redditen. Annyira aggasztóan hatottak ezek a hírek az emberekre, hogy még mi is kaptunk leveleket azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnának olvasóink minél gyorsabban menekülni a tőzsdéről.

Aztán megérkezett a Kraken hivatalos, rövid nyilatkozata:

Megerősíthetjük, hogy nem állítottunk le semmilyen műveletet semelyik helyszínünkön, és nincsenek biztonsági problémák sem. Minden rendben és minden biztonságos. Köszönjük a megkeresést!

Ez önmagában akár nyugtatólag is hathatna, de a hideg, távirati stílus az egyik legkönnyebben azonosítható jele annak, mikor egy társaság épp egy szaftos hazugságot próbál eladni. További kínos jel, hogy erre a posztra aztán több tucatnyian kezdtek el válaszolni, biztonsági őrökről készült fotókkal, újabb helyszíni beszámolókkal, vagy épp dühös számonkérésekkel, hogy “miért hazudtok???????”

Egyelőre tehát nincs bizonyosságunk azzal kapcsolatban mi is történik, de amint valami konkrétum lesz a kezünkben jelentkezünk!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel