Smart Crypto Note reakció korábbi cikkünkre

spot_img

Augusztus végén írt anyagunkban egy sokak postafiókjában landoló spamről számoltunk be, a mai napon a kéretlen levélben hivatkozott blokklánc projekt, a Smart Crypto Note arra kérte szerkesztőségünket, hogy tegyük közzé állásfoglalásukat az esettel kapcsolatban.

“Ez most egy televízió ára, de hamarosan akár autót is vásárolhatsz belőle, hiszen a kriptovaluta értéke a bevezetés után folyamatos emelkedésnek indul.”

A cég elmondása szerint a spam és az abban foglalt kijelentések nem tőlük származnak. Ügyfélkörük bővítésére a felhasználóiknak saját kriptopénzükkel biztosítanak kifizetéseket amennyiben további ügyfeleket hoznak, egy ismeretlen személyhez, valószínűleg egy korábbi “toborzó”-hoz kötődik a levél kiküldése.

A spam kifejezést mindemellett nem tartják helyesnek, hiszen véleményük szerint egy, a vonatkozó szabályoknak megfelelő email lista került felhasználásra, sokaknak azonban spam-ként hatott a levél. Jelen cikkünk szerzője is megkapta a levelet, azonban nem tudok arról, hogy legális email listákon szerepelne a címem, a cég kérésének mindenesetre eleget tettünk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img