Charlie Lee begurult

spot_img

Már majdnem egy hónapja nem volt hír “Satoshi Lite”-ról, azaz Charlie Lee-ről. Ezt ő is észrevehette, mert tweetelt egy vaskosat. Sőt, konkrétan tizenegy epizódban összegezte kicsit haragosnak tűnő mondandóját.

Első tweetjében megosztja kicsit paranoid vízióját arról, hogy “összehangolt, szervezett” támadás zajlik a Litecoin ellen, olyan “körök” által, amelyek shortolják az LTC-t, és “fenyegetést látnak benne”. Arra nem tért ki, mennyivel nagyobb fenyegetés az LTC mint bármely más kripto, illetve, hogy a gonosz shortolók miért nem döntöttek egyszerűen long mellett, és akkor nem kéne összeesküdniük.

Ezekután az LTC meletti harcos kiállással folytatja hosszasan.

  • Hogy a messze az egyik legbiztonságosabb kriptopénz, és dominálja a Scrypt algoritmust,
  • Szinte minden tőzsdén megtalálható, az ETH-nál is több helyen,
  • Mindig a legolcsób Lighting Network érme marad,
  • Nem igaz hogy nem fejlesztik 6 hónapja, hiszen múlthéten is kijött egy frissítés,
  • Nem igaz, hogy őt nem érdekli többé az LTC sorsa, jelenleg is teljes állásban az LTC-n dolgozik.

Mindezeket az állítólagos összeesküvők FUD-jával szemben állította. Érdekes fordulat ez, tekintve, hogy bármiféle fudolás nélkül is mindenki látta, hogy az elmúlt időkben eltávolodott a projekttől. Nem tudjuk, hogy mi zökkentette vissza ilyen intenzíven és hirtelen, de az biztos, hogy Satoshi Lite újra a fedélzeten!

Ha szeretnél Litecoint a jelenlegi nagyon alacsony áron, a Binance-n vásárolhatsz. Vagy szinte bármelyik tőzsdén, ahogy Lee mondta.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img