Kedvezményes Blockchain Budapest jegyek a Kripto Akadémiától!

spot_img

Ha januárban nem jutottál el a Blockchain Budapest konferenciára, rövidesen pótolhatod az élményt, hiszen novemberben ismét B. Day! A partnerek között természetesen mi is ott vagyunk, hiszen az esemény főszervezőjével egyeztetve megbizonyosodtunk arról, hogy nem csupán rutinszerűen kell majd beszámolnunk egy újabb blokklánc konferenciáról, hanem olyasmiről van szó, amit mi magunk is őszinte érdeklődéssel várunk!

Nem véletlenül.

  • A helyszín (amit az első olvasás után kérlek nézz meg még egyszer): Bálna
  • Időpont (ebben nincs poén, de érdemes megjegyezni): 2018. November 8.-9. 

Meglepetés sztárvendég is érkezik, a kilétét hamarosan felfedjük mi is!

Aki biztosan ott lesz: Robby Schwertner, Csabai Csaba, Dr. Tuan Anh Trinh, Mogyorósi Attila, és sokan mások!

Ez mind jól hangzik, de mégis mi lesz a téma? A kérdés teljesen jogos, pontosan azért vagyunk mi is különösen lelkesek, mert végre-végre arról lesz szó egy konferencián, hogy mégis mire jó ez az egész, hol és pontosan hogyan használhatjuk a blokklánc technológiát. Ha az érdekel, hogy mikor jut ismét az egekbe a bitcoin árfolyama, akkor nem biztos, hogy érdemes eljönnöd.

Viszont ha vállalkozó, menedzser, netán felsővezető vagy és szeretnéd hatékonyabbá, biztonságosabbá tenni üzleti folyamataid, akkor mindenképp érdemes eljönnöd!

Az esemény végén természetesen buli a Bálna aljában található sörözőben, mindemellett izgalmas nemzetközi és hazai kiállítók és előadók, remek kapcsolatépítési lehetőségek és sok egyéb.

A Kripto Akadémia olvasójaként 20% kedvezménnyel vehetsz jegyet, ha használod az alábbi kuponkódot: KRIPTOAKADEMIA

Kuponkódos jegyvásárlás itt!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img