Mikor érjük el az 1 000 000 USD-t? Szavazz!

spot_img

Akik tegnapelőtt és tegnap is ellátogattak hozzánk, azoknak nem meglepő ez a poszt. Csütörtökön arról szavaztunk, hogy mikor érjük el ismét a 10 000 USD árfolyú BTC-t, tegnap arról, hogy vajon mikor érjük el a 100 000 dollárt, ma pedig arról lesz szó, hogy a legismertebb kriptopénz vajon mikor lesz 1 000 000 dollár értékű, ha egyáltalán ez lehetséges.

Mikor ütjük meg a 100 000 USD-t? Szavazz!

A 10 000 USD kapcsán viszonylag könnyű dolgunk volt, hiszen már jártunk ott, sőt, közel dupláját is elértük már egyszer. A 100 000-es szám már jóval keményebb dió, az ATH több mint ötszöröse, bár sok észérv szól amellett, hogy ez lehetséges, ezeket említettük is a vonatkozó cikkben.

Ehhez képest az egymillió dolláros bitcoint leírni is nehéz komoly arccal, legalábbis 2018. végén nem biztos, hogy érdemes erről beszélnünk. Mégis megtesszük, hiszen fontos számunkra olvasóink véleménye, illetve ki tudja, ez akár még valósággá is válhat egyszer. Hogy mikor, azt senki sem tudja.

Mikor ütjük meg a 10 000 USD-t legközelebb? Szavazz!

Mielőtt rátérnénk a szavazásra, lássunk néhány gondolatot, pontosabban kérdést a technológia világából és az emberiség életéből. Nem célunk görcsösen bizonygatni, hogy a bitcoin márpedig el fogja érni az egymillió dolláros árát, hiszen nincsenek észérveink, a kritálygömbünkben pislákoló villanykörte pedig már kiégett a hét folyamán a sok jóslás közepette.

A múlt század hetvenes éveiben gondoltuk volna, hogy belátható időn belül minden ember zsebében lesz egy telefon, ami egyúttal nagyobb számítási kapacitással bír, mint az akkori szuperszámítógépek?

 

Az internet hajnálán biztos lehetett-e abban bárki, hogy a munkánk és a magánéletünk java része az egész világot behálózó számítógép hálózaton fog zajlani?

 

2001 előtt felmerült-e bárkiben, hogy New York két, emblematikus felhőkarcolóját romba dönthetik repülőgépekkel támadó terroristák?

 

A hidegháború idején felmerült-e bárkiben, hogy az oroszok és az amerikaiak szinte testvéri kötelékben dolgoznak majd együtt az az űrkutatás területén?

Hosszasan folytathatnánk még a kérdéseinket, felmerülhetne akár az is, hogy valaha elképzelhetetlen volt a túlélés sok olyan betegség kapcsán, amikre már régóta adott a gyógyír minden lakás gyógyszeres fiókjában, beszélhetnénk akár arról is, hogy egykor egy egész életen át hunyorogtak a rövidlátók, ma már teljesen természetes, hogy egy húszezer forintos szemüveggel percek alatt adott a megoldás.

A világ bonyolult és kiszámíthatatlan, néha jóval lassabban jutunk el olyasmihez, amiről azt gondoltuk, hogy már a kanyar után vár ránk, néha pedig pillanatok alatt bekövetkezik valami, amiről azt hittük lehetetlen. Senki sem tudhatja biztosan, hogy mi fog történni, minden és mindennek az ellenkezője is lehetséges. Ezzel ismét átadjuk a szót az olvasónak, szavazzunk!

Mikor lesz 1 000 000 USD a BTC?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img