Binance + Chainalysis = intézményes megfelelés?

spot_img

Egy partnerbejelentésre került sor a napokban a Binance és a Chainalysis között. A közkedvelt Binance bonyolítja a legnagyobb forgalmat a világ kriptotőzsdéi közül. A Chainalysis pedig szoftvermegoldásokat kínál cégeknek és hatóságoknak, aminek segítségével a blokkláncon tárolt adatokat feldolgozzák és vizualizálják, személyek nyomait kutatják és kapcsolati hálókat térképeznek fel, különösen, ami a gyanús pénzmozgatásokatt illeti.

A hivatalos közlemény szerint a két vállalat célja, hogy egymással együttműködve a Binance részére kidolgozzanak egy megfelelési stratégiát, amiben globális szinten összehangolnák a tőzsde működését a pénzmosás elleni szabályokkal, valamint bizalmat építenének a különböző pénzügyi intézmények felé.

“A Chainalysis-szal együttműködve folytatni tudjuk az alapvető megfelelési programunk kiépítését, ami abban fog segíteni minket, hogy ráléphessünk a fejlődésünk következő lépcsőfokára. A víziónk az, hogy a blokklánc ökoszisztémáknak infrastruktúrát teremtsünk és terjesszük a pénzügyi szabadságot.”

(prnewswire)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img