BAT árfolyam: A közelgő Coinbase listázás hatása?

spot_img

Pénteken számoltunk be a megújult Brave böngésző indulásáról, mellyel a régóta lebegtetett funkciók elérhető közelségbe kerültek a felhasználók számára. A Brave saját BAT tokenje több, mint egy hete folyamatos emelkedésben van, melyhez látszólag az megújult böngésző is hozzátette a magáét.

Hamarosan indul a jutalomprogram az új, 22%-kal gyorsabb Brave böngészőben

A fejlemény ugyan pozitív, de napjaink eladói piacán szokatlan, hogy tartós befektetői érdeklődést okozzon. Talán arról van szó, hogy elindult a BAT-tal történő reddit tip küldés? Valószínűleg nem. Az lehet a háttérben, hogy a piac előre beárazza az előbb-utóbb várható felvételt a Coinbase kínálatába:

A BAT árfolyama visszamászott az év eleje óta épülő csökkenő trendvonal környékére. Forrás: Tradingview

Az idei aljhoz képest több, mint 100%-os pluszban járó árfolyam az utóbbi egy hétben indult meg igazán, miután a ZRX token Coinbase listázása komoly ugrást produkált a vásárlók, és így az árfolyamok (+50%) tekintetében. A világ legnagyobb brókere, a 25 millió+ felhasználóval rendelkező Coinbase még július közepén lengette be a Cardano, 0x, Basic Attention Token, Stellar és Zcash potenciális felvételét. Azóta viszonylag nagy csönd volt, egészen mostanáig.

A ZRX egy ERC20 token, ezért valóban adja magát a feltételezés, hogy a következő listázott a szintén ERC20 BAT lehet. Az azonnali all-int azért érdemes megfontolni: A csökkenő trendvonalat az év eleje óta nem sikerült áttörni, ráadásul jelentős túladottság látható a napos grafikonon. A komoly mértékben megnövekedett forgalom jó jel, ha a BAT kisebb-nagyobb visszahúzódás után áttöri a trendvonalat felfelé, a Brave felhasználószámának növekedésével párhuzamosan tartós emelkedés jöhet. Persze csak akkor, ha közben nem áll újra a feje tetejére az egész piac.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img