Wu-Tang coin készül a banda saját közönsége számára

spot_img

Először is indítsátok el a videót, hogy megfelelő hangulatba kerüljetek. Már belegondolni is furcsa, hogy az gránitkemény, utcai faszagyerekek 20 évvel később a haknizás koncertezés mellett a tech iparban utaznak, és épp saját kriptopénz kibocsátására készülnek.

 

A tervezett kriptopénzt ODBCoin-nak neveztél el a 2004-ben elhunyt zenei innovátor bandatag, Ol’ Dirty Bastard után. Az AltMarket platformon december 1-jén induló ICO elméletileg nem a pénzről szól, célja a közösség megszólítása, ODB előtti tisztelgés és egyfajta jutalomrendszer kialakítása. Az ODBC tulajdonosok számára a következők járnak:

  • ingyenes és exkluzív szóróanyagok, ajándékok a bandától
  • előzetes, belsős infók a készülő koncertekről, rendezvényekről
  • soron kívüli elbánás Wu-Tanges rendezvényeken vagy promóciókban

“Nem csak egy kriptopénz. Egy kriptopénz, aminek lelke van”

Az AltMarket egy kifejezetten művészek számára kitalált platform, ahol elméletileg sajátmárkás ICO-t, bocsánat, Initial Artist Offering-et (IAO) és tokenkibocsátást tudnak csinálni, a fentiekhez hasonló célokkal. Az AltMarket platform jókor indult a művészeket célzó ajánlatával, azonban már most borítékolható, hogy kibocsátás után azonnal az iparági nagyok, például a Coinbase, Binance és Stellar saját, készülő vagy már éles üzemben futó decentralizált tőzsdéire fog terelődni ODBC-hez hasonló tokenek kereskedelme.

Az elgondolás a Kripto Akadémia rendszeres olvasói számára talán nem újdonság, az utóbbi hónapokban sokszor előkerült cikkekben Andreas Antonopoulos azon vélekedése, hogy nem csak pénzügyi termékek és fizikai tulajdon tokenizálódik, de jön a “minden coin” korszak. Művészek, egyesületek, magánemberek is kriptopénzt bocsáthatnak ki valamilyen jól meghatározott célra. Akár egy kisgyerek szülinapi bulijának egyik attrakciója is lehet egy “Sanyika Coin”, melynek az ég világon semmi értelme, semmi értéke nem lesz, azon kívül, hogy ott helyben valamire lehet majd használni és szórakoztató/különleges lesz.

Az ígérethez és a korai kapcsolás lehetőségéhez képest mind az AltMarket, mind a Wu-Tang coinja csalódás kommunikáció és a körítés tekintetében. Ha nem átverésnek/gyors pénzkereseti lehetőségnek szánják ezt az egészet, több infóra és kidolgozottabb felhasználási módokra van szükség a sikerhez.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img