A Marketing Expo-n járt a MIKRON

spot_img

Október 17.-én került megrendezésre tizedik alkalommal a Marketing Expo, a MIKRON is szerepeltette magát a kiállítók között. A Lurdy Ház tágas konferenciaközpontjában bő kétezer vendég figyelméért versengett több tucat vállalkozó, a börzét időnként megszakította egy-egy remek előadás.

Ez volt a MIKRON első nyilvános bemutatkozása, ötven érdeklődőt sikerült megszólítani, köztük sakk szakkörök szervezőit, gluténmentes torták alkotóit, webshop fejlesztőket, szép keresztmetszetét a gazdaságnak. A MIKRON nyújtotta hűségrendszer került fókuszba, de emellett sok szó esett a közösségépítés eszközéről is.

Elindult a mikron.io!

Az érdeklődők java már hallott például a bitcoinról, a blokklánc fogalma viszont már kevésbé volt ismerős. Ennek ellenére hatékonyan sikerült átadni a lényeget, mindenkinek tetszett az alapötlet, miszerint kriptopénzt osztogathat vásárlóinak, amit náluk el is költhetnek.

Ugyan nem minden résztvevőnek volt kulcs, stratégiai kérdés a közösségépítés, mégis elnyerte tetszésüket az alapgondolat: a hektikusan vissza-visszatérő vásárlók helyett építhetnek a közös érdeklődés mentén közösséget, közönség helyett. Nemrég elindult a mikron.io, a MIKRON bemutatkozó oldala, melyen sok információt kaphatnak a látogatók a közelgő ICO-ról, a MIKRON céljairól egyaránt.

A MIKRON Discord csatornával is rendelkezik, meghívó link itt!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img