20 millió dolláros befektetést kapott a KuCoin kriptotőzsde

spot_img

A coinmarketcap forgalmi adatai szerint az épp 50. hely környékén tanyázó hongkongi KuCoin tőzsde 20 millió dolláros tőkebevonást hajtott végre, a befektetési kört a LDG Capital, Matrix Partner és Neo Global Capital tőkealapok vezették.

Több okból is fontos beszámolni a KuCoin sikeréről: a tőzsde egyszerűen használható, a Binance-éhoz hasonló felülett miatt az újak is azonnal átlátják a kezelését. A Kucoin eddig is a feltörekvő, kis kapitalizációjú coinok egyik legfontosabb és legbiztonságosabb felülete volt, ez a jövőben sem fog változni. Használatát mi is “alt tőzsdének” ajánljuk. A mostani befektetést a KuCoin 2.0 fejlesztésére, globális terjeszkedésre, az alkalmazottak számának növelésére, a lejjebb említésre kerülő tanácsadói szolgáltatás elindítására, blokklánc oktatásra, és kutatási tevékenységre fogják költeni.

A sarokpont a tőzsde saját, Kucoin Shares (KCS) tokenje

Korábbi bejegyzésünkből átemeljük a KCS token szerepét, kiemelve a felhasználók számára konkrét anyagi haszonban megmutatkozókat:

  • Szavazás. A tőzsde rendszeresen tart szavazásokat arról, hogy milyen kriptopénzeket vegyen fel a kínálatába. Egy szavazat 0.5 KCS-ba kerül, ami jelenleg 50 centet ér.
  • Kedvezmény. Akárcsak a BNB esetén, a KCS tulajdonosok is kedvezőbb jutalékok mellett kereskedhetnek a tőzsde felületén. Ennek mértéke 1% minden 1000 KCS-ért az ügyfél számláján. A maximálisan elérhető kedvezményt 30 000 KCS birtoklása esetén (30%) lehet elérni.
  • Részesedés a haszonból. A KuCoin minden nap végén szétosztja az aznap beszedett jutalékokból szerzett bevételének 50%-át azok között, akik legalább 6 KCS tokennek rendelkeznek. A szétosztás során nagyobb mértékben részesednek azok, akik több KCS-t birtokolnak.
  • Prémium szolgáltatások. A tőzsde whitepapere szerint, a tokenek tulajdonosai jogosultak lesznek privát befektetési konzultációkon való részvételre, illetve elsőbbséget élveznek az ügyfélszolgálattal való kapcsolattartás során. Ezek a funkciók jelenleg még nem elérhetőek.
  • Égetés. A KuCoin negyedéves profitjjának 10%-át elégeti, vagyis ennek megfelelő értékű KCS tokent küld egy érvénytelen tárca címre. A tokenek számának ilyen mértékű csökkentésével a megmaradóak értékét növelik, amivel a hosszútávú befektetést kívánják ösztönözni. Az égetéseket 100 millió KCS eléréséig folytatják. Az első év végére nagyjából 20 millió tokent égettek el az eredetileg kibocsájtott 200 millióból

KuCoin Shares árfolyam

A KCS épp 95% mínuszban tanyázik az év eleji csúcsról, a legnagyobb őrület tetején 20 dollár körül adtak egyetlen tokenért. A mostani tőkebevonással a tőzsde a medve időszakban is komoly terjeszkedést fog tudni végrehajtani, az alsó hangon is nagylelkűnek nevezhető jutalmazási és referral programjuk pedig a felhasználószámban és a KCS token árfolyamában is meg fog mutatkozni. A szolgáltatás pedig már most jó, az 50. helyrőn pedig van hova felfelé.

Regisztráció a hivatalos oldalon.

Korábbi bejegyzéseink a témában:

Így használd a KuCoin tőzsdét

KuCoin token (KCS) ismertető

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img