Tippeld meg a holnapi BTC árfolyamot, nyerj Mikront!

spot_img

A Kripto Akadémia újra árfolyam tippjátékot hirdet, hiszen az utóbbi időszak meglepő stabilitását ismét jelentős volatilitás követte. Tegyük vidámmá a piac kellemetlen fordulatát, hozzunk örömet a nehézségbe! Az árfolyamot megtippelni nem könnyű, legalábbis egészen pontos értéket mondani nehéz.

Arra szinte bárki képes, hogy száz dollár tévedéssel megmondja, hogy hol járunk majd holnap reggel, sokan még tíz dollárnyi határon belül is ügyesen kitalálják a jövőbeli értéket. Arra viszont már jóval kevesebben képesek, hogy egyetlen dollárnyi hibával, vagy még annyival sem tippeljenek.

Egy játékhoz viszont nyereményre is szükség van, éppen ezért 50 Mikront ajánlunk fel annak a felkészült, vagy szerencsés nyertesnek, aki sikeresen vesz részt legújabb tippjátékunkban!

Így használd a Mikront!

Kérjük, hogy az árfolyam tippet egyetlen, önálló kommentben tedd meg. Ha a témához, a piac helyzetéhez vagy bármi máshoz lenne hozzászólásod, természetesen azt is megteheted, viszont a feldolgozás megkönnyítése érdekében arra kérünk, hogy az egyéb megjegyzéseidet egy új kommentbe írd!

Mennyi lesz a BTC árfolyama holnap (11. 22.) reggel 8.00 órakor, dollárban kifejezve? Ha tizedesjegyeket is írsz, azzal növeled esélyed a nyereményre!

Update: Tippelni ma éjfélig lehet, itt a cikk mellet a Kripto Akadémia oldalsávban látható árfolyam lesz a hivatalos.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img