Megtörtént az első vásárlás Mikronért!

spot_img

Kis lépés egy embernek, nagy lépés a Mikronnak. Két hete került bevezetésre a Mikron, nem csak a Kripto Akadémián, hanem két másik honlapon is. Az eddigi hűségpontokat, amik a két másik honlapon jelen voltak, Mikronra váltották át, így több régi felhasználót is nagy mennyiségű mikronnal tudtak jutalmazni. Tegnap számoltunk be róla, hogy a Mikron nálunk nagyon bejött, most pedig egy másik partnertől érkezett egy jó hír.

A PókerAkademia.com jelentette, hogy webáruházukban megtörtént az első vásárlás: egy PókerAkadémia brandes pólót vásárolt egy regisztrált felhasználó, összesen 535 darab mikronért. Euró értékben ez 5,35 eurót, vagyis kb. 2000 forintot jelentett.

A Mikron célja, hogy egyre több helyen, valódi termékekre, szolgáltatásokra vagy kedvezményekre váltható legyen a Mikron. A partneroldalak számának növekedésével növekszik a mikron forintértéke, a vásárolható kínálat növekedésével pedig egyre stabilabbá, értékeltebbé és megbízhatóbbá válik.

A Mikron csapata minden erejével azon van, hogy a Mikront minél szélesebb körben elterjessze: a Mikron integrálása a honlapok tulajdonosának egyszerű, gyors, de főleg kifizetődő. Az első pólóvásárlás egy apró lépés volt, de bebizonyították, hogy működik és ez okot ad a bizakodásra. Az ökoszisztémához egyre többen csatlakoznak majd, de nem kell partnernek lenned, hogy kivedd a részed a Mikron sikeréből. December elejétől neked is lehetőséged van bármilyen összeggel befektetőként osztozni a Mikron sikereiben. Ne maradj le, regisztrálj és nézd meg az ajánlatot!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img