Elstartolt a Mikron ICO Public Sale: A célok összefoglalása

spot_img

December elsejével elindult a Mikron ICO Public Sale, mely során bármekkora összeggel részt vehetsz, vásárolhatsz magadnak mikronokat! Vagyük át ismét, hogy pontosan mik a már három éles partnerrel és további, folyamatban lévő partnermegállapodásokkal rendelkező Mikron céljai!

A hazai fejlesztésű Mikron a NANO rendszerét vette alapul, a blokklánc továbbgondolt technológiája áll a háttérben, ez nem más, mint a blokkrács, melyről az alábbi cikkben írtunk részeltesebben.

A blokkláncon túl vár a blokkrács

Három kitüntetett célt jelölt ki a Mikron, ezek a következőek:

Hűségrendszer

Megtörtént már veled, hogy különböző hűségrendszerek kártyáit, füzetkéit vagy egyebeket kértek tőled a benzinkúton, a kozmetikai boltban, bárhol máshol? Ha jártál már így, akkor jó eséllyel inkább nemet mondtál, egész egyszerűen azért, mert kényelmetlen, nehézkes, nem éri meg. Persze tisztelet a kivételnek, vannak remekül működő hűségrendszerek a világban, de legyünk őszinték, a legtöbb egyszerűen nem működik túl jól.

A Mikron pontosan ennek akar végetvetni, egyszerűen megnyitod a Mikron Tárcád, néhány másodperc alatt már meg is érkeznek a mikronok, amiket egy-egy vásárlás után kaphatsz! Sőt, egy Mikron Partner a saját webes felületén, automatizáltan is vezetheti mikronjaid, anélkül, hogy bármit is tenned kellene.

Az összegyűlt mikronjaidat belátásod szerint elköltheted ott, ahol azokat kaptad, vagy egy másik Mikron Partnernél. A blokklánc, pontosabban a blokkrács technológia sokmindenre jó, de talán keresve sem találhatnánk kézenfekvőbb felhasználási területet a hűségrendszernél!

Közösségépítés

Ha rendszeresen olvasod a Kripto Akadémiát, akkor bizonyára észrevetted már, hogy belépés után, a fejlécben látsz egy Mikron számlálót, mely nem mást mutat, mintsem azt, hogy éppen mennyi mikronnal rendelkezel. Bizony, egy-egy hozzászólást, Facebook megosztást, blogposztot és néhány egyéb interakciót mikronnal jutalmaz a Kripto Akadémia, méghozzá automatizáltan.

A Mikron Közösségépítő szinte bármilyen tematikájú oldalnak értéket ad, hiszen arra ösztönzi a felhasználóit, hogy minőségi, érdemi, értékes hozzájárulásaikkal építsék a közösséget!

Mikron Tartalomgyártóknak

Aki blogol, zenél, videókat készít vagy bármilyen más módon alkot, az jól tudja, a megbecsültség egyre ritkább és ritkább, a mai világban sokan érzik úgy, hogy a tartalom ingyen van, hogy pontosan miből él meg az alkotó, az senkit sem érdekel.

Természetesen vannak donáció rendszerek, ezek azonban az alkotó munkásságának egészét jutalmazzák, olyan, mintha egy nagy kalapba bedobnánk néhány fillért. A Mikron Tartalomgyártóknak rendszere viszont arra ad lehetőséget, hogy egy-egy konkrét alkotást, például egy cikket jutalmazzunk, egyetlen gombnyomással.

A Mikron Donáció gomb megnyomásával a Facebook Like-hoz hasonlóan automatikusan kifejezhetjük elismerésünket egy konkrét munka kapcsán, ezzel segítve a tehetség kibontakozását!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img