XRP kereskedési párok a Binance tőzsdén

spot_img

A népszerű Binance kriptotőzsde tweetben és blogbejegyzésben jelentette be két XRP-t használó kereskedési pár indulását. Az banki kriptopénzként is emlegetett XRP elszámolási alapként való használata a projekt rajongóinak régi vágya volt, így nincs szükség előbb más kriptopénzre váltani az XRP-jüket, hogy annak felhasználásával vásárolni tudjanak. A jövőben a kínálat további bővülése várható.

Egyelőre a TRX/XRP és a XZC/XRP párok indulnak. Azért ez a kettő került először listázásra, mert a Tron és a Zcoin támogatták a Binance jótékonysági kezdeményezését.

CZ, a tőzsde CEO-jának tweetje alapján az új párok miatt módosításokat hajtottak végre az felhasználói felületen található csoportosításban, hiszen kezdenek helyhiánnyal küzdeni:

 

Az eddigi ETH piacok fül (ETH kereskedési párok listája) mostantól ALTS néven, legördülő menüvel szerepel. Itt érhető el az összes új XRP pár, és természetesen ide kerülnek majd az érkező új opciók is. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Binance a korábbi Tether (USDT) piacot az új stabilcoinok érkezésével USDⓈ-re nevezte át.

A legnépszerűbb kriptotőzsde felületén 4 kategóriában találunk kereskedési párokat:

  • BTC – Bitcoin párok, pl. XLM/BTC. Kattintva és a grafikonra nézve itt azt látjuk, hogy a BTC-hez képest hogyan alakul az adott kriptopénz árfolyama. Jelen példánknál maradva az XLM/BTC grafikonon egy hosszú zöld gyertya azt jelenti, hogy a XLM árfolyama nagyobb arányban emelkedett, mint a BTC-é, vagy azt, hogy a BTC komoly esése mellett a Stellar tartani tudta árfolyamát.
  • ALTS – Jelenleg ETH és XRP párok
  • BNB párok – A Binance házi kriptopénzét használó párok, annak használatának ösztönzésére
  • USDⓈ – Stabilcoin párok, melyek a közvetlen kiszállást teszik lehetővé, segítségükkel nincs már szükség rá, hogy az altcoinunkat először BTC-be kelljen váltanunk egy-egy várt piaci esés előtt

Jó zabálást és holdjárással megspékelt Ünnepeket kívánunk kedves olvasóinknak!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img