Tron (TRX): Három hét alatt +200%, érik a visszahúzódás

spot_img

Ronda összeomlás zajlik a Top10-ben egyetlen szereplő kivételével: A Tron épp 15% pluszt mutat az egy nappal ezelőtti árfolyamához képest, összességében pedig közel háromszor annyit érnek a Tron tokenek, mint három héttel ezelőtt.

Az emelkedés okai:

  • újabb tőzsdei listázások, többek között az OKEx tőkeáttétes kereskedés indulása
  • folyamatosan érkező Tron dApp-ok felhasználószáma és ezekkel kapcsolatos aktivitás jóval nagyobb, mint az Ethereum esetében. Fontos megjegyezni, hogy a jóval nagyobb még mindig nevetségesen alacsony, legjobb esetben is néhány ezres érték.
  • az általuk felvásárolt BitTorrent saját kriptopénzt bocsát ki a Tron hálózatán, százmilliós nagyságrendű potenciális userrel
  • Justin Sun szinte követhetlen, agresszív, hype központú kommunikációja twitteren
  • és a legfrissebb: Tegnap jelentették be, hogy a korábban az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnél felügyelő ügyvédként dolgozó David Labhart lesz a projekt új, megfelelés-ellenőrzési vezetője (Chief Compliance Officer, CCO). 

A Tron sokáig mindenki kedvenc shitcoinja volt (nem) a Verge és társai mellett, azonban az utóbbi hónapok fejleményei alapján lehet, hogy érdemes lesz kicsit mélyebben is beleásnunk magunkat a projekt fejleményeibe. A legnagyobb problémát a CEO, Justin Sun kommunikációs stílusa jelenti. Olyan mennyiségben és stílusban ontja magából a tweeteket, reklámozza magát, a projektjét, és közben savazza a konkurenciát (élen a leggyőzendő Góliáttal, az Ethereummal) hogy nagyon nehéz komolyan venni.

 

Érik a visszahúzódás

TRX/USD árfolyam a Binance tőzsde adatai alapján. Forrás: Tradingview

A napos grafikonon látható az erős túlvettség (RSI @ 82), amelyet az egy hete tartó folyamatos emelkedés számlájára írhatunk. Tron vásárlása többek között az általunk is ajánlott Binance tőzsdén lehetséges, de a jelenlegi árfolyamok mellett még akkor sem javasolt, ha bízol a projekt hosszú távú sikerében. Érdemes megvárni a konszolidációt, illetve azt, hogy a 200 napos mozgóátlag és a korábbi csúcs 0,027$ körül képes-e erős támaszként megfogni az előbb-utóbb érkező visszahúzódást.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img