Ne kockáztasd a pénzed feleslegesen, kerüld el a kezdő kereskedők hibáit!

spot_img

Van már kriptopénzed, de a medve piac eléggé kivérezteti a portfóliódat? Az ICO befektetés túl kockázatos, a HODL pedig nem hoz többé nyereséget? Jó megoldás lehet, ha beletanulsz a kereskedésbe és aktívan kezeled a tőkédet. A jelenlegi medve trendben az árfolyamok általában sokkal változékonyabbak, mint a felfelé ívelő piacon, a változékonyság pedig számtalan lehetőséget biztosít a profitszerzésre.

A kereskedés viszont nem könnyű dolog, tudatosságot, fegyelmet és számtalan más képességet is igénybe vesz. Amikor az ember kereskedésre adja a fejét, számos „kezdő hibát” vét.

Ilyen hiba lehet, ha nem tudja megfelelően kezelni a stop loss és take profit szinteket. Ez leggyakrabban abból adódik, hogy a kezdő kereskedő stratégia nélkül indul neki a kereskedésnek, valamint saját magában sem tisztázza, hogy mekkora veszteséget engedhet meg magának. A veszteségek pedig hamar felhalmozódhatnak. Egy tapasztalt kereskedő képes minimalizálni és így megemészthetővé tenni a veszteséget, míg egy kezdő gyakran túl sokáig tart nyitva egy veszteséges pozíciót.

A tanulás korai fázisában előforduló hibák gyakran elég sok pénzbe kerülnek a kezdő kereskedőnek. Az Élő KriptoSuli, Pataki Gábor tapasztalt bróker segítsévégel:

  • megmutatja a kereskedés alapvető menetét és a hozzá szükséges gondolkodási módot
  • bevezet a stratégia és szabályalkotásba
  • bemutatja, hogyan kezeld a tőkéd és hogyan indulj el a nyereséges kereskedés felé vezető úton.

Kollégánk Györfi András pedig a pénzről és a blokkláncokról tartott bevezető előadása segít az alapozásban.

Ezen a hétvégén, szombaton, délelőtt 10 és 2 óra között gyere el a KriptoSuli ÉLŐ rendezvényünkre. Részletek itt, Facebook esemény pedig erre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img