Már 50 kriptopénzt kínál a Coincash, ráadásul most 0,99%-os, akciós váltási díjjal!

spot_img

Az eddigi négyről jelentős bővülést követően már 50 coint és altcoint, tokent kínál a 2016-ban indult Coincash, ráadásul meghatározott ideig jelentős kedvezménnyel, 0,99%-os váltási díjjal* vásárolhatunk az új coinok bevezetésének alkalmából. Ezzel nagy előrelépést tesz a magyar fintech startup, egy nagyságrenddel bővül kínálata, a hazai piacon egyedülálló módon.

A nagyívű bővítést az ügyfelek igényei indokolták, hiszen sokan csak és kizárólag azért váltottak forintot vagy eurót bitcoinra, hogy egyből el is juttassák egy nemzetközi kriptotőzsdéhez vagy váltóhoz, hogy bizonyos altcoinokat, tokeneket megvehessenek.

 

Ezzel nem csupán egy lépéssel kevesebbre van szüksége a vásárlóknak, de még spórolnak is, hiszen a fiat váltási költségek – és például az euró utalás költségei – így nem merülnek fel.

Korábban beszámoltunk már az egyik kriptopénz ATM-ről, amit a Coincash helyezett el a Széll Kálmán téri Zing burgerben, videóriportunk itt látható. Nem ez az egyetlen könnyen használható kriptopénz vásárlási lehetőség amit Budapesten üzemeltetnek, a Király utcában (Király utca 20.), a Váci úton (Váci út 99.), Győrben, Debrecenben is találhatóak ATM-ek. Jelenleg az ország legnagyobb kriptopénz ATM portfóliója a Coincash-hez tartozik. Bemutatkozó adatlapjukat a Kripto Akadémián itt láthatjátok.

Az új kriptopénzek között szerepel a Ripple, Dash, NEO, Binance Coin, a Tron, az EOS és a Bittorrent Token is.

  • Ripple: A bankoknak, pénzintézeteknek szóló blokkláncrendszer, mellyel alig néhány másodperc alatt valósulhatnak meg nemzetközi tranzakcióink, a jelenlegi hosszas – akár 2-3 napig is tartó – várakozás helyett.
  • Dash: Azonnali, szinte ingyenes tranzakciókat tesz lehetővé, azon kriptopénzek egyike, melyek a hétköznapi pénz forradalmasitásán dolgoznak. Könnyen használható, biztonságos megoldás, természetesen a blokklánc használatával.
  • NEO: Az Ethereumhoz hasonló, Kinából indult blokklánc platform, célja az okos gazdaság megteremtése okosszerződések általánossá, széles körben használatossá tételén keresztül.
  • Bittorrent Token: A jól ismert Bittorrent felvásárlása után a Tron bevezette a blokklánc használatát a rendszerben, ezzel több mint százmillió emberhez eljuttatva a technológiát. Tartalomgyártókat kötnek össze az érdeklődékkel, közbeiktatott harmadik fél nélkül.
*Egy magánszemély maximum 300 000 forint, vagy 1000 euró értékben válthat kedvezményesen. A 0,99%-os váltási akció 2019. február 25-től egészen 2019. március 18-ig tart, csak az újonnan bevezetett coinokra és tokenekre vonatkozik, a kínálatban régóta szereplő BTC, BCH, LTC és ETH kivételt képez.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img