Ontology fejlesztési platform a Google Cloudon

spot_img

Az Ontology a Mediumon jelentette be, hogy fejlesztési platormjuk elérhetővé vált a Google Cloud kínálatában. A mostani fejleménnyel ők az első publikus blokklánc projektek egyike, melyek fejlesztési platformja mindhárom vállalati felhő szolgáltató – Amazon Web Services, Microsoft Azure, piacterén elérhető.

Az ont_dev_platform szoftvercsomag az Ontology blokkláncra készülő okosszerződések fejlesztését segíti, és az integrált fejlesztési környzeten (IDE) kívül tartalmaz block explorert, valamint egy SmartX nevű tesztkörnyzetet is. Az Ontology a Google Cloud Technology Partner programhoz is csatlakozott, ami marketingben lesz komoly segítség a csapat számára.

Korábban ezt írtuk a projektről: ” Az Ontology(ONT) platform célja, hogy olyan cégek számára is lehetőséget teremtsen a blokklánc alapú technológiák  hétköznapokban történő alkalmazására, amelyek nem rendelkeznek sem tapasztalatokkal sem ilyen irányú fejlesztésekhez értő szakemberekkel. Az ONT mögött két blokklánc cég, a kínai Ethereumként is emlegetett NEO és egy ismert kínai pénzügyi csoport, a Fosun blokklánc technológiákra szakosodott ága, az Onchain áll. Az Ontology tokeneket 2018 márciusában airdrop formájában bocsájtották ki a NEO tulajdonosok számára. A kriptopénz eddigi csúcsát májusban érte el, amikor 10,7$-ért is kereskedtek vele.”

Jelenleg két heti emelkedés, majd a tegnapi komoly zuhanás után 1$ egy darab ONT ára. Októberben részletes staking útmutató jelent meg a Kripto Akadémián, ezt érdemes még most is elolvasni, hiszen az Ontology kalkulátor adatai szerint a jelenlegi árfolyamok mellett 11,16%-os éves Ontology GAS (ONG) hozamot produkál a stakelés, ami kiemelkedően magasnak számít a piacon. Vásárlás a Binance felületén lehetséges, itt jóvá is írják számunkra az ONG tokenjeinket. Nagy összeget tőzsdén tartani biztonsági kockázatot jelent!

Ontology(ONT) staking útmutató

Az XTB kereskedő platfom használatáról készített első videónkat itt találod, a kereskedési alapokat és tudnivalókat összefoglaló ingyenes e-bookjukat pedig itt érheted el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img