Brave – TAP együttműködés: 250.000 BAT elfogadóhely

spot_img

A barcelonai Mobile World Congress mobil technológiai kiállításon jelentették be, hogy a BAT-TAP együttműködésnek hála, azon Brave felhasználók, akik személyre szabott reklámok engedélyezésével BAT tokeneket gyűjtenek a bögészőben, hamarosan 250.000+ elfogadólyhelyen tudják tokenjeiket termékekre, de főleg kedvezményekre váltani.

A Brave kiállítói “standja” igen erősre sikerült, érdemes egy pillantást vetni rá (video – reddit):

Video tour of the massive Brave booth at Mobile World Congress expo! See the Brave/BAT team! from r/BATProject

A TAP a felhasználók személyes adatainak saját kézbe adására fókuszáló reklám-és adatplatform projekt, mely egy TAP Coin nevű, még bétában lévő kriptopénzt, elméletileg saját blokkláncot, és a hamarosan megjelenő Hooch appot fejleszti. Az elgondolás szerint a felhasználók, bank-és hitelkártyáikat az apphoz csatolva, a százezres nagyságrendű partnernél vásárolva egyrészt TAP-ban történő 10%-os visszatérítést kapnak, másrészt az appban engedélyezhetik bizonyos márkák számára, hogy hozzáférjenek a költési adatai egy részéhez vagy egészéhez. Ezekért az adatokért a márkák kedvezményekkel, exkluzív ajánlatokkal “fizetnek”. Az értékajánlat lényege tehát annyi, hogy ha már MasterCard és tsai úgyis eladják a költési adatainkat, legalább adjuk el mi is, így legalább jól járunk, a márkák pedig pontosabban tudják, hogy kiket érdekel a protékájuk.

Legutóbb egy hónapja számoltunk be a Brave böngészővel kapcsolatos fejleményekről. Akkor a felhasználók száma átlépte az 5,5 milliót, a bejegyzésben pedig kiveséztük a jövő fejlesztési irányait. A saját böngészőmben sajnos még mndig nem érhető el a reklámok engedélyezésének opciója. A cég szerint a felhasználók által a reklám és notification nézésért bezsákolt BAT tokenek kiutalhatók lesznek, így tőzsdéken vagy brókereknél euróvá, dollárrá, forinttá tehetők. A hivatalos oldalról letöltve tudod kipróbálni a böngészőt, mind asztali, mind Android és iOS verzió rendelkezésedre áll.

A BAT token két nappal ezelőtti 50%-os ugrását elméletileg egy Samsung S10-es szóbeszédnek köszönhette, a mostani bejelentésnek sok hatása eddig nem volt az árfolyamra.

Az XTB kereskedő platfom használatáról készített első videónkat itt találod, a kereskedési alapokat és tudnivalókat összefoglaló ingyenes e-bookjukat pedig itt érheted el.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img