Binance DEX: most játékpénzes kereskedéssel nyerhetsz akár 1000 BNB-t

spot_img

Kereskedési versenyt szervez a Binance decentralizált tőzsdéje, ahol március 7-21. között mérhetik majd össze tudásukat a traderek. A játék nevezési feltétele, hogy Binance.com számlánkon legalább 1 db BNB tokennel rendelkezzünk.

A teszt neten a résztvevők összesen 20 Binance Chain számlát hozhatnak létre, melyek mindegyikére 200 darab játék BNB tokent igényelhetnek. A számlák létrehozásáról és a tokenek igényléséről itt találhattok részletes leírást:

Binance DEX számla létrehozása

Maga a verseny (ami valójában a tőzsde terheléses tesztje lesz) két, egymástól független részből fog állni.

Kereskedők versenye:

Az elsőben klasszikus módon, az elért nyereség (BNB-ben kifejezett mértéke) szerint fogják rangsorolni a résztvevőket. Ami fontos, hogy kizárólag a BNB, BTC.B, ETH.B, USDT.B és XRP.B párokon elért eredményeket veszik majd figyelembe, az azonos Binance.com számla alól regisztrált DEX számlák által elért nyereségek pedig összeadódnak.

A díjazás:

1. hely: 1 000 BNB
2. hely: 700 BNB
3. hely: 300 BNB
4 – 10. hely: 1 000 BNB megosztva
11 – 20. hely: 1 000 BNB megosztva

Tokenkibocsátók versenye:

A verseny másik, teljesen különálló része kicsit már összetettebb. Ez, a tőzsde tokenkibocsátást lehetővé tevő szegmensét hivatott tesztelni. Ebben bárki létrehozhatja majd a saját tokenjét, amit annak árfolyam ingadozása alapján hasonlítanak majd össze, a mások által létrehozott tokenekkel.

Ez azt jelenti, hogy egy token, a kibocsátását követő minden 5 perces időintervallumra kapni fog egy “volatilitás értéket”, a verseny végén pedig a három legmagasabb volatilitás értéket (kilengést) elérő tokent fogják díjazni. Fontos kitétel, hogy a végső elszámolásban csak azok a tokenek vesznek majd részt, melyek kereskedésében legalább 20 000 egyedi számla vett részt. A díjazás:

1. hely: 3,000 BNB
2. hely: 2 000 BNB
3. hely: 1 000 BNB

A volatilitási versenyben listázott tokeneken folytatott kereskedés nem számít bele, az első pontban ismertetett kereskedési verseny eredményeibe. A tokenek kibocsátásának menetéről itt találhattok (angol nyelvű) leírást:

Részt veszel a Binance játékán?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img