Binance Lite: kriptopénz az újságostól

spot_img

A kenguruk földjén debütál a Binance legújabb szolgáltatása a Lite, ami az ország 1300 újságosánál teszi lehetővé a kriptopénzek vásárlását. Bár eleinte kizárólag csak Bitcoint vehetnek majd így a helyiek, a későbbiekben más coinokkal is bővíthetik a hálózat kínálatát

A Lite használata során, az ügyfelek a Binance oldalán adhatják meg hogy mennyi BTC-t szeretnénk vásárolni, fizetni azonban nem online hanem egy bolt pénztáránál tudnak majd ezért, melyet követően néhány percen belül jóváírásra kerülnek számlájukon a szatosik. Az országban érvényes törvények értelmében, a szolgáltatást csak a tőzsde KYC azonosított ügyfelei vehetik majd igénybe, várhatóan az éppen aktuálisnál 5%-kal magasabb árfolyamon.

Év elején látott napvilágot az a hír, mely szerint a Binance két éven belül belül minden kontinensen szeretné megvetni a lábát. Mivel a napokban az argentin kormánnyal is sikerült együttműködési megállapodást kötniük, Ausztrália után hamarosan a dél-amerikai régiót is kipipálhatják CZ-ék. Nemrégiben egyébként a franciaországi trafikokban is megkezdődött egy fentiekhez hasonló rendszer kiépítése, bár emögött kivételesen nem a Binance, hanem egy helyi szolgáltató áll.

Bevezetik a bitcoin vásárlást a francia dohányboltokban

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img