A Launchpad sikerei után több kriptotőzsde is belevágna az ICO bizniszbe

spot_img

Tegnap lezajlott a harmadik Binance Launchpad ICO is, ami az első kettőhöz hasonlóan mindössze néhány percig tartott. A CELR által kitűzött négymillió dollár szinte másodpercek alatt összejött, a 39 000 érdeklődőből végül alig 3000-en jutottak hozzá a tokenekhez.

https://twitter.com/cz_binance/status/1108015727921905664

Hogy ezen vásárok sikeressége vajon mennyiben köszönhető a projektekben ténylegesen rejlő lehetőségeknek és mennyiben a Binance által generált hype-nak, hamarosan kiderülhet. A napokban több tőzsde is (Huobi, OKEx, Bittrex) bejelentette hogy saját ICO indító platformot fog létrehozni, a Huobinál pedig nem is tököltek sokat és alig egy hét múlva meg is rendezik első saját szervezésű értékesítésüket, amiben a digitális alkalmazások fejlesztésére és közösségi oldalak funkcióinak támogatására tervezett blokklánc, a TOP Network tokenjeit fogják értékesíteni.

A bejelentés hatására a tőzsde tokenjei azonnal emelkedésnek indultak, hiszen a Huobi Prime-nak elnevezett platformon kizárólag ezekkel lehet majd részt venni a vásárlásban. Az értékesítéssel kapcsolatos további részleteket a Huobi oldalán találhatjátok meg.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img