Binance: 8 újabb tőzsde, BitTorrent ICO és hétvégi konferencia

spot_img

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk a Binance első európai, fiat pénzeket is kezelő tőzsdéjéről a Jersey-ről.

Jersey-sziget

Egy korábbi nyilatkozatában CZ már megemlítette, hogy kontinensenként legalább két platform indítását tervezik, a legfrissebb hírek szerint pedig ezen terveik pedig már a megvalósulás küszöbén állhatnak. A tavaly októberi ugandai és a mostani nyitást követően, a közeljövőben a következő országokban vetheti meg a lábát a Binance: Szingapúr, Málta, Dél-Korea, Liechtenstein, Argentina, Oroszország, Törökország és Bermuda.

Az ígéretesnek tűnő liechtensteini LCX-ről készített rövid bemutatónkat itt olvashatjátok el:

LCX: hamarosan indul a Binance európai fiat pénz kapuja

Néhány órával ezelőtt az is kiderült, hogy a Binance fogja lebonyolítani a Tron blokkláncán kibocsátott BitTorrent tokenek értékesítését. Az ICO január 28-án, magyar idő szerint 16:00-kor fog indulni a tőzsde főoldaláról elérhető Launchpad aloldalon.

A vásárlásra két körben lesz lehetőség, Az elsőben BNB, a másodikban TRX tokenek ellenében vásárolhatunk majd BTT-t, melyek dollárban kifejezett értéke $0.00012 lesz. Összesen 59.4 milliárd token találhat így gazdára, ami kicsivel több, mint 7 millió dollár összegyűjtését jelentheti. Egy résztvevő, maximum $20 000 értékben vásárolhat és további feltétel a KYC azonosított felhasználói fiók is. A tokenek bevezetésével, a BitTorrent-tet használó seedereket is ezekkel ösztönözhetik majd sávszélességük folyamatos biztosítására.

Végül pedig emlékeztetnénk mindenkit a szombattól keddig megrendezésre kerülő Binance Blockchain Week konferenciára, amire több ismert kriptopénz magas rangú képviselője is meghívást kapott.  Nem kizárt, hogy közülük lesz, aki valamilyen fontosabb bejelentéssel is készülhet a rendezvényre. Néhány név, a teljesség igénye nélkül:

  • Eric van Miltenburg: a Ripple globális műveletekért felelős alelnöke
  • Justin Sun: a Tron alapítója
  • Da Hongfei: a Neo és Ontology alapítója
  • Patrick Dai: a Qtum alapítója
  • Sunny Lu: a Vechain alapítója
  • CZ: a Binance alapítója

Az előadásokra a honlap szerint hétfőn és kedden kerülhet majd sor. Személy szerint a Vechain mellett, a Binance igazgatójának mondanivalójára vagyok leginkább kíváncsi, aki talán a Q1-re ígért DEX-ük indulásának időpontjával is megörvendeztet minket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img