Indul a Binance fiat-kripto tőzsdéje Ugandában

spot_img

Az oldalon többször beszámoltunk a Binance terjeszkedési terveiről, valamint az USA-n kívüli piacokra fókuszáló stratégiájáról, melynek keretében lokális, fiat-kripto tőzsdék indítását tervezik.

A Binance következő nagy dobása

Az első fecske meg is érkezett: A hivatalos blogon került bejelentésre a Binance Uganda indulása. A regisztráció már elindult, az éles üzem holnap, helyi idő szerint reggel 10-kor startol. A tőzsdén ugandai shilling (UGX) váltható ethereumra, bitcoinra, és vissza.

Az indulási promóció keretében az első húszezer felhasználó fejenként 0,5 BNB tokent kap, valamint az egy hónapos beetetési időszakban ingyenes kereskedéssel várják az érdeklődőket. A Binance a vezetők nyilatkozatai szerint a fenntartható pénzügyi és technológiai fejlődés stabilitásához kíván hozzájárulni, és további beruházásokat is tervez a 42 milliós országban, illetve a kontinensen.

Korábbi hírek szerint Uganda mellett Szingapúrban és Liechtensteinben is várható helyi, fiat-kriptopénz tőzsde indulása a közeljövőben. Liechtenstein nem EU tag, de az EEA tagja.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img